SVI OSTANU ZABEZEKNUTI KAD VIDE KO JE MAJKA TEE TAIROVIĆ: Sigurno niste znali da je OVA VODITELJKA nju RODILA
Tea, Foto: Sonja Spasić

lepotA

SVI OSTANU ZABEZEKNUTI KAD VIDE KO JE MAJKA TEE TAIROVIĆ: Sigurno niste znali da je OVA VODITELJKA nju RODILA

Atraktivna plavuša vredna pomena

Objavljeno:

Pevačica Tea Tairović javnosti je postala poznata kada se pojavila kao takmičarka u programu "Zvezde Granda", a onda je popularnost stekla izazaovnim izdanjima i provokativnim ponašanjem.

Tea važi za vrlo atraktivnu mladu pevačicu, a prema mišljenju mnogih, privlačnost je nasledila od svoje majke Božice Malević.

Tea Tairović
foto: instagram/printscreen

Dok se takmičila u „Zvezdama Granda“ njena majka joj je pružala ogromnu podršku, te se više puta pojavljivala kako bi bodrila svoju ćerku.

Teina majka je vitka plavuša koja je, kao i njena ćerka, pobornik plastične hirurgije. Sudeći po fotografijama i njenom pojavljivanju u emisijama, Božica voli da se doteruje i da nosi skupocenu odeću.

Tea Tairović
foto: ATA images

Malević je u jednom periodu radila i kao voditeljka na jednoj televiziji, a pored toga, ono što je posebno interesantno, pojavila se i u spotu za pesmu Miloša Bojanića, gde joj je partnera glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Božica se više ne pojavljuje u javnosti, ali njena ćerka često pokazuje koliko je bliska sa svojom majkom, pa deli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/tea_tairovic

„Mamu pitam za sve, i za karijeru, za odnose s ljudima, kolegama, za ljubavne probleme, mama uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose. Preterujem i ja malo, ne meša se mama baš u sve, ali uvek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili ako se ja ponašam loše, ona mi skrene pažnju. Ne upliće mi se previše u život, ali svaki put kad to uradi, ona je u pravu“, izjavila je svojevremeno Tea Tairović za „DeToxic“.

Podsetimo, Espreso je došao do pevačicinih fotki iz mladosti koje su mnoge ostavile u šoku, a možete ih pogledati OVDE.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.