VODITELJKA PINKA OMILJENA JE U SRBIJI, A O OVOM IMENU SVI BRUJE: Otkrivena POZADINA SVEGA
Foto: Instagram/Printscreen

divno

VODITELJKA PINKA OMILJENA JE U SRBIJI, A O OVOM IMENU SVI BRUJE: Otkrivena POZADINA SVEGA

Sada je otkrila kakav je osećaj biti mama.

Objavljeno:

Voditeljka Marija Egelja i njen suprug, biznismen Aleksandar Dabić, postali su roditelji dečaka, kome su dali ime Aleksa, po odabiru mame.

Kako je porođaj prošao u najboljem redu, novopečena mama je posle samo nekoliko dana napustila porodilište, te sada uživa u porodičnom domu sa suprugom i sinom.

Sada je voditeljka "Pinka" otkrila kakav je osećaj biti mama.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen

- Dogovorili smo se da ja smislim ime za sina, a suprug za ćerku. Želela sam da bude sličnog imena, lika, karaktera kao on, a Aleksa je skraćena verzija od Aleksandar. Muž je podržao moj izbor, svideo mu se predlog, a ja u šali kažem da sam zapravo želela da mi se sin zove po ocu - kazala je prvo.

Osećaj koji je novi član doneo u porodicu voditeljka ne može u potpunosti da opiše, ali kaže da će zauvek pamtiti prvo držanje sina u naručju, njegov miris i dodir.

- Prvo sam bila prezahvalna što je zdrav i prav, a onda sam osetila najveću moguću ljubav i povezanost koja raste. Za sada je dobar, plače, jede i spava, što mi kažemo radi svoj posao. Mogla bih da ga gledam satima i uživam u tom blaženstvu i radosti. Nisam mogla da zamislim da je toliko božanstven osećaj, nemerljiv sa bilo čim drugim. Celo telo mi je ispunjeno neopisivom ljubavlju. Porodica je kompletna i uživamo sa našim blagom - ispričala je Egelja.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.