ĆERKA JUGOSLAVE DRAŠKOVIĆ NAKON TRAGEDIJE VODI OČEVU FIRMU: Mnogi ZANEME kad vide kako je LEPA, a jako MLADA
Jugoslava Drašković, Foto: Printscreen/Youtube/Prakticna zena

au, čoveče!

ĆERKA JUGOSLAVE DRAŠKOVIĆ NAKON TRAGEDIJE VODI OČEVU FIRMU: Mnogi ZANEME kad vide kako je LEPA, a jako MLADA

Ćerka Jugoslave Drašković čak i u poslu bila je velika podrška svojoj majci.

Objavljeno:

Glumicu Jugoslavu Drašković zavoleli ste kao Đinu u popularnoj seriji "Srećni ljudi". Međutim, Jugoslava se posle ove serije povukla iz javnosti, dugo je nije bilo, a nedavno su ljubitelji serija imali prilike da je gledaju i u "Igri sudbine" kao Božidarku, majku zle manekenke Sofije Šubarević.

Jugoslava Drašković
foto: Printscreen

U privatnom životu Jugoslava ima ćerku, Mašu, koju je dobila sa suprugom Zoranom Cvetanovićem, sa kojim je bila u braku 25 godina. Zoran je nažalost, pre par godina preminuo, pa su se majka i ćerka još više zbližile

Ćerka Jugoslave Drašković čak i u poslu bila je velika podrška svojoj majci.

- Ostavio je stabilnu firmu u kojoj smo Maša, ja i vojska od stotinu ljudi sa Zoranovim dugogodišnjim saradnikom Nebojšom Ćetkovićem na čelu - ispričala je Jugoslava jednom prilikom.

Jugoslava Drašković
foto: Printscreen

Jugoslava, kojoj je ćerka sve, istakla je da je Maša kopija svog oca, kao i koja je jedina želja, koju njen suprug nije ostvario.

- Ostvario je veći deo svojih želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče. Maša je ista kao on, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu što nešto ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti Zoran - ispričala je glumica.Ćerka Maša je u predroku upisala Akademiju Umetnosti (smer Produkcija u umetnosti i medijima), a Jugoslava misli da je to logičan izbor profesije za dete koje je raslo u porodici koja se bavi filmskom distribucijom i prikazivanjem.

Inače, ćerka Maša je u predroku upisala Akademiju umetnosti (smer Produkcija u umetnosti i medijima), a Jugoslava misli da je to logičan izbor profesije za dete koje je raslo u porodici koja se bavi filmskom distribucijom i prikazivanjem.

Pogledajte kako izgledaju Jugoslava i njena ćerka Maša:

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ dzupica

Ona više od dvadeset godina nije glumila u serijama, da bi nedavno ponovo postala aktivna u “Igri sudbine” i “Urgentnom centru”.

– Već 25 godina igram u Pozorištancetu “Puž” i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u “Pužić” sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija “Igra sudbine”. Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme – kazala je prošle godine Jugoslava

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.