GLUMICA POTPUNO NESTALA POSLE VELIKE TRAGEDIJE: Evo kako danas izgleda čuvena Đina iz ''Srećnih ljudi'', ŠOK!
Jugoslava Drašković, Foto: Printscreen/RTS

ko bi rekao?

GLUMICA POTPUNO NESTALA POSLE VELIKE TRAGEDIJE: Evo kako danas izgleda čuvena Đina iz ''Srećnih ljudi'', ŠOK!

Glumicu Jugoslavu Drašković svi pamtimo kao Đinu iz serije "Srećni ljudi", a upravo ova uloga obeležila je njenu karijeru.

Objavljeno:

Glumicu Jugoslavu Drašković pratili smo u seriji "Srećni ljudi" koja se emitovala od 1993. do 1996. godine, a u kojoj je tumačila ulogu Đine.

Međutim, iako je tada ostvarila veliku popularnost, glumica je nakon snimanja serije rešila da se povuče iz javnosti.

Tada se povukla se iz sveta glume i sa suprugom započela privatni biznis. Međutim, njihova velika ljubav tragično je prekinuta 2019. godine, kada je Zoran preminuo u 61. godini.

Jugoslava je njegovu smrt teško podnela, a i dalje obeležava njegove rođendane, pa je tako nedavno putem Instagrama podelila emotivnu fotografiju uz reči:

- Zauvek tvoj dan. Srećan rođendan gde god da si - napisala je.

Ona više od dvadeset godina nije glumila u serijama, da bi je nedavno videli u "Urgentnom centru" i "Igri sudbine" kao Božidarku, majku manekenke Sofije Šubarević, a nastavila je i da vodi porodični biznis, vezan za distribuciju filmova i njihove premijere.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Prakticna zena

- Serija se reprizirala bezbroj puta, tako da ljudi nisu imali priliku da me zaborave. Sada je situacija malo drugačija i deca koja ne pamte "Srećne ljude" danas me po ulici dozivaju sa Božidarka i Brzutka. U seriju "Srećni ljudi" upala sam takoreći preko noći. Bila sam isključivo koncentrisana na to da dobro obavim zadatak. Najviše se sećam dobrog raspoloženja i šala Bate Živojinovića - rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije o seriji koja je proslavila.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.