RAZVEO SE, ZASNOVAO PORODICU I OTIŠAO U PLANINE: Zavirite u dom Mašana Lekića na Zlatiboru FOTO
Mašan Lekić, Foto: Promo

uživa

RAZVEO SE, ZASNOVAO PORODICU I OTIŠAO U PLANINE: Zavirite u dom Mašana Lekića na Zlatiboru FOTO

Dom Mašana Lekića pleni planinskim šarmom

Objavljeno:

Iako je odrastao u Beogradu, Mašan Lekić i danas pamti dane detinjstva koje je provodio na Zlatiboru, u kući koju su njegovi baba i deda po majci, Đorđa i Mile Timofejev, podigli 1984. godine.

Sa mnogim drugarima koje je tada upoznao i dalje je u kontaktu, a budući da svaki slobodan trenutak koristi da ode u taj kraj, često se i viđaju.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Ipak, otkako je u vezi sa Krisitinom Nikolić, popularni televizijski autor mnogo više vremena provodi u Dobroselici, mestu 12 km udaljenom od centra Zlatibora, gde uživa u miru i tišini.

Porodična vikendica, koju je svojevremeno izgradio Kristinin deda, okružena je stoletnim borovima. Naslednici su je renovirali i uredili u etno stilu, a imanje je dobilo naziv Milićeva ruža.

- Kristinin pokojni deda Milić bio je divan čovek, imao sam zadovoljstvo da ga upoznam. Ovo mesto se po njemu zove Milićeva ruža. On je svoju unuku zvao “Ružo moja”. To mu je bilo najdraže cveće. Jednom se dogodilo, kad je Kristina bila mala, da je pala i ubola se na ruže. Tada ih je sve isekao - ispričao je Mašan Lekić, kada ga je ekipa magazina Story posetila na planini.

Tom prilikom otvorio je i vrata kuće, u kojoj su sve prostorije rađene u drvetu i odišu toplinom doma. Pošto su prijatelji, kada bi im dolazili u goste, oduševljeni ambijentom želeli da ostanu nekoliko dana, Mašan i njegova izabranica su odlučili da kuću komercijalizuju, pa u njoj sada mogu uživati svi koji su željni netaknute prirode.

Mašan Lekić tokom letnjih dana na ranču ima i konje, ali priznaje da je najlepše zimi, kada sve zabeli, a tišinu poremeti samo šum borova.

Bonus video:

01:59

Mašan Lekić i Ivana Stamenković Sindi otkrili koje borilačke sportove treniraju!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.