ODLIČNA ZABAVA I SJAJNA ATMOSFERA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE": Ne propustite specijalitete porodice Lakićević
Foto: promo

veselo

ODLIČNA ZABAVA I SJAJNA ATMOSFERA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE": Ne propustite specijalitete porodice Lakićević

U najpoznatijoj kuhinji Seka Aleksić i Raša Vlačić ugostiće danas porodicu Lakićević.

Objavljeno:

Žana se preselila kao mlada iz Moskve u Beograd zbog studija i sticajem okolnosti upravo tu i osnovala svoju porodicu. Svoje kulinarsko umeće je prenela snajki Milici koja rado prihvata kuhinjske avanture i zajedno pripremaju vrhunska tradicionalna srpska i ruska jela. Kao većinski deo njegove generacije i Marko je krenuo stopama programiranja u nadi da će jedno danas izgraditi ozbiljnu karijeru. Milica i Marko su se upoznali u teretani, a ljubav prema sportu ih je spojila. Zajednički cilj im je da pokrenu svoje poslovanje u oblasti sporta i zdravlja, a Žana je tu da im pruži podršku.

Majke i snajke
foto: promo

Porodica Lakićević pripredila je odličnu zabavu, pesmu i igru, ali i odlične specijalitete. Kakve su ocene dobile majka Žana i snajka Milica i kako su se snašle u kuhinji pogledajte danas od 18 časova, a ko je ove nedelje pobedio i kući odneo ček od 100.000 dinara saznajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke
foto: promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.