REGION NA NOGAMA ZBOG SORAJE: Evo šta se dešava
Foto: Dragana Udovičić

šok

REGION NA NOGAMA ZBOG SORAJE: Evo šta se dešava

On dodaje da je njegova prijateljica za dlaku izbegla smrt, ali da je konačno bolje.

Objavljeno:

Soraja Vučelić je navodno u subotu doživela stravičnu saobraćajku u kojoj je povredila vrat, polomila rebra i dobila unutrašnje krvarenje. Ona je odmah zbrinuta i operisana u jednoj albanskoj bolnici, a njena porodica je odlučila da je privatnim avionom prebaci u Hrvatsku.

Starleta je juče navodno imala operaciju u Hrvatskoj i sada se uspešno oporavlja.

- Soraja je u Zagreb došla u veoma teškom stanju. Iz aviona su je prebacili na operacioni sto kako bi joj spasli život. Operacija je trajala nekoliko sati, ali je sve proteklo kako treba. Soraja je trenutno na intenzivnoj nezi, gde je pod stalnim nadzorom lekara, koji su nam rekli da se polako oporavlja - tvrdi izvor blizak starleti.

1 / 5 Foto: Instagram

On dodaje da je njegova prijateljica za dlaku izbegla smrt, ali da je konačno bolje.

- Doktori joj preko infuzije daju sedative jer je bila veoma uznemirena kada se probudila iz anestezije. Trenutno trpi bolove, ali proći će. Najbitnije je da je živa, s vremenom će se skroz oporaviti.

Vučelićeva je doživela jezivu saobraćajku, kako su pisali mediji, kada je u njen automobil direktno udario kombi. Od siline udarca, auto je bio smrskan, a nju i drugaricu su iz kola vadili vatrogasci. Ona je sa Kosmeta krenula ka Albaniji, a potom je planirala da otputuje u Holandiju, pa u Nemačku. Društvo koje ju je čekalo u Amsterdamu zabrinulo se što im se Soraja ne javlja, ne znajući da je imala težak udes.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.