KAD VIDITE MAJKU IVE GRGURIĆ SVE ĆE VAM BITI JASNO: Od maminog IZGLEDA će vam PASTI VILICA, ALI STVARNO (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

opa bato!

KAD VIDITE MAJKU IVE GRGURIĆ SVE ĆE VAM BITI JASNO: Od maminog IZGLEDA će vam PASTI VILICA, ALI STVARNO (FOTO)

Obe su bile doterane od glave do pete

Objavljeno:

Pobednica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Iva Grgurić, izašla je pre izvesnog vremena u provod sa svojom majkom Jasnom, i tom prilikom oduševile javnost neverovatnom sličnošću, ali isto tako i nestvarnom lepotom.

Majka i ćerka su prosto blistale zajedno, a ono što se može zaključiti je to da obe izgledaju odlično, te da više liči da su drugarice ili sestre.

Iva Grgurić
foto: Instagram

Obe su bile doterane od glave do pete, tako da se tada Grgurićeva ponosno oglasila i istakla koliko je ponosna na svoju majku.

- Svi su mislili da sam sinoć izašla sa sestrom. Ona je Majka četvoro dece , ulazi u 5 deceniju svog života , trči svaki dan po 8 km , kuva, pere, brine, i pritom izgleda kao avion ! To je moja Majka i ponosna sam na nju. - istakla je Iva, a pratioci su bili oduševljeni, te su je shodno tome obasipali mnogobrojnim komplimentima i pohvalama.

1 / 5 Foto: Instagram

"Lepotice dve", "Predivne", "Kraljice dve, biraj majku, gledaj ćerku", "Mačketine", "Nestvarne lepotice", "Neverovatno koliko ličite", samo su neki od očaranih komentara.

Bonus video:

05:23

BRZE VESTI 08.11.2022-

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.