MIRKA VASILJEVIĆ POSLE TOLIKO GODINA STAVILA TAČKU NA SPEKULACIJE: Evo šta se zapravo dešava u NJIHOVOJ KUĆI
Foto: Stefan Stojanović

BRAVO

MIRKA VASILJEVIĆ POSLE TOLIKO GODINA STAVILA TAČKU NA SPEKULACIJE: Evo šta se zapravo dešava u NJIHOVOJ KUĆI

Glumica je iskreno govorila o svojoj porodici

Objavljeno: 15:13h

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić zajedno su više od deset godina, a njihovo poznanstvo datira još od najranijeg detinjstva.

Vezu su otpočeli 2009. godine, kada su oboje bili vrlo mladi, a iz velike ljubavi imaju četvoro dece. Prvo dete, sina Andreja, par je dobio 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana - na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika. Porodični odnosi kao i problemi u braku Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama intrigiraju javnost.

Da u njihovom odnosu nije sve idealno često je tema portala, a sada je glumica otvorila dušu i iznela najnovije detalje te progovorila o promenama koje očekuje u porodičnom domu.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Nemanja Nikolić

- Ko je više sa decom u toku tog dana on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je ko ima više živaca i strpljenja. Do sada sam ja nekako bila više sa decom. Više smo mi njega pratili, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust, dođem u Srbiju i radim. E sad, s obzirom na to da imam nove projekte, sad više nije da me nema dva puta sedmično, već pet puta sedmično! Videćemo sad šta će se promeniti između Vujadina i mene, da li će se ta uloga u kući promeniti - rekla je Mirka za "Blic", pa se osvrnula na Vujadinovu tetovažu na grudima koju je uradio kako bi svojoj voljenoj dokazao ljubav:

- Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže... Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al' mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to - istakla je glumica za pomenuti list.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, a sada je progovorila o porodici, deci i svim bračnim izazovima.

‒ Njih troje sam rodila na početku dvadesetih, kada nisam imala toliko ni emotivne, ni životne zrelosti. Svi moji prijatelji su u to vreme razmišljali šta će studirati, gde će izaći, pričali su o tome u koga su se zaljubili, a ja sam se bavila potpuno drugačijim temama. O tome šta mi se dešava mogla sam da razgovaram samo sa mamom i tetkom. Tada sam razmišljala u stilu “zdravi su, siti su, suvi su, super”, a sada, sa 32, neuporedivo više znam, dosta sam prošla, ljudi oko mene su toliko toga osetili i shvatili.

- Andrej, Adrijana i Mihajlo su već veliki, mnogo stvari umeju sami, a ima i aktivnosti koje više ne žele da rade sa mamom, jer im je to bez veze. Zbog svega toga Anika je došla kao trešnjica ili jagodica na torti. Takođe, tek sada shvataju šta znači imati mlađu sestru, jer kad je Andrej imao tri godine, kraj sebe je već imao Andrijanu i Mihajla. On nije bio ni svestan šta znači biti stariji brat.

Mirka Vasiljević
foto: Nemanja Nikolić

Kako kaže glumica, Andrej, Adrijana i Mihajlo jedva su čekali da se rodi Anika.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

‒ Oni nisu imali mnogo dodira sa bebama jer se u krugu naših prijatelja tek sada rađaju deca. Nisu imali ni predstavu koliko je to biće malo, krhko, nežno i u kojoj meri je zavisno od vas. Bila sam sama sa njima kada je krenuo porođaj. Odmah im je bilo jasno šta se dešava jer mi je pukao vodenjak. Rekla sam im – nema panike, pričali smo da ovo može da se desi, hajde da probamo da se organizujemo. Zaista se nisu spetljali, već su sve uradili kao što sam im rekla. Kad je Anika stigla, bili su ushićeni. Ona više nije beba, pa je i interakcija veća, a najviše se ozari kad se oni posle treninga ili škole vrate kući. Taj osmeh, ta sreća i sjaj u očima kad ih pogleda, to nema cenu. Oni to, naravno, osećaju. Sada im je malo napornija, pa i dosadnija, jer je u istraživačkoj fazi, a otkrila je i šta sve može svojim rukama i nogama. Ipak, sve troje kažu da bez nje ne bi mogli da zamisle život i da bi bilo baš bez veze da je nisu dobili.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.