ZORANA SE ZA 30 GODINA STARIJEG STEVU UDALA POSLE 15 DANA VEZE: Kaže da je u MOĆNIKU videla TATU, a evo i šta JOŠ
Foto: NENAD KOSTIĆ

ljubav JE TO

ZORANA SE ZA 30 GODINA STARIJEG STEVU UDALA POSLE 15 DANA VEZE: Kaže da je u MOĆNIKU videla TATU, a evo i šta JOŠ

Zorana je nedavno otkrila da je razlog što se nije prijavila za takmičenje Zvezde Granda - njen muž.

Objavljeno:

Kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi, pre nekoliko godina oženio se mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime.

2018. godine su napravili svadbu na kojoj je bilo pola estrade. Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Viki Miljković, Stoja, Mile Kitić, Jana, Vesna i Đole Đogani, Cvijetin Nikić, samo su neka od imena pevača koji su se u tada okupili da proslave venčanje poznatog kompozitora i tekstopisca.

- Smatram da ljudi kada nađu srodnu dušu da godine bitne, ne postoji kriza, među nama je veliko poštovanje i ljubav. Stevan je i dan danas zavodnik na estradi, sreća pa ja nisam ljubomorna žena, nego sam sigurna i stabilna. On je slušao moj glas, nije gledao moje telo, zaprosio me je i ja sam se udala. To sve se sve desilo u roku od 15 dana. S obzirom da sam ja odrasla bez roditelja i negde mi je nedostajala očinska ljubav, u Stevi sam negde videla tatu, majku, brata, prijatelja, psihologa... sve što jedna žena može da nađe u muškarcu ja sam u njenu pronašla - rekla je Zorana Simenunović nedavno za Informer.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/zorana.simeunovic

Podsetimo, iako je između njih velika razlika u godinama, to se ni ne primećuje budući da se fantastično slažu.

Zorana je nedavno otkrila da je razlog što se nije prijavila za takmičenje Zvezde Granda - njen muž.

– Znate šta je šteta? Ne daju mi da idem u “Zvezde Granda”! Kada me je suprug pitao kada ću da nastavim sa muzikom i do kada će da traje tvoja pauza, ja sam rekla do “Zvezda Granda”. Rekao mi je odmah “Zorana, molim te, stvarno ne bi bilo fer”. Bila sam jako tužna, ali sam shvatila da zaista ne bi bilo fer prema drugim takmičarima zato što bi svi smatrali da imam prednost jer sam supruga kompozitora. Rekao mi je samo da izdam album i da će sve biti okej- ispričala je Zorana.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.