HRVAT SE SKINUO DO POJASA, SRPKINJE ODLEPILE ZA NJIM: Fotke BEZ CENZURE kruže mrežama, MAMI NA GREH
Antonio Krištofić, Foto: Instagram printscreen/antoniokristoficofficial

vrelo

HRVAT SE SKINUO DO POJASA, SRPKINJE ODLEPILE ZA NJIM: Fotke BEZ CENZURE kruže mrežama, MAMI NA GREH

Preti da pokori estradu

Objavljeno: 12:51h

Jedan od domaćoj publici najpoznatijih finalista “Zvezda Granda” svakako je Antonio Krištofić, koga su mnogi zapamtili kao učesnika srpske verzije “Iks Faktora” iz 2015. godine.

Ovaj muzički šou program je Krištofiću doneo slavu u Hrvatskoj, te je, između ostalog, osvojio niz prestižnih nagrada na eminentnim festivalima.

Takođe, Antonio je stekao veliku popularnost na društvenim mrežama, a neretko žensku populaciju obraduje golišavim fotkama:

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/antoniokristoficofficial

Dame nisu ravnodušne na izgled ovog pevača. Naročito kada se razgoliti ili objavi fotku nakon tuširanja:

Antonio je pokazao svoje savršene trbušnjake i izmamio je uzdahe mnogih dama, a priča se po gradu da je slobodan, tako da... devojke NAVALITE!

Inače, šuška se da pevač vredno radi na novim pesmama sa vrhunskim producentima jer na manje od visokog kvaliteta ne pristaje, i da ćemo uskoro uživati u njegovoj muzici.

Obećava da će to biti neki potpuno novi pravac koji do sada nije viđen na našim prostorima.

Podsetimo, ovog mladića iz Opatije svim srcem su podržale i brojne pevačke veličine, u čimu prednjači pokojni Oliver Dragojević koji ga je na jednoj manifestaciji pratio na klaviru, iskazujući tim gestom da ga na neki način smatra svojim dostojnim naslednikom.

Antonio je i u “Zvezdama Granda” odbio da peva narodnu muziku, te su njegov repertoar činili uglavnom pevači kao što su Toni Cetinski, Goran Karan i Mišo Kovač.

- Istina je da sam u Hrvatskoj već stekao određenu popularnost, ali želeo sam da proširim svoju publiku. Osim toga, želeo sam i da razbijem predrasude koje ljudi u Hrvatskoj imaju o “Zvezdama Granda” – istakao je Krištofić tada za Grand Online, aludirajući na to da se spomenuto muzičko takmičenje uglavnom vezuje za turbo folk.

Bonus video:

20:53

Milica Pavlović : Promocija albuma Posesivna

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.