ŽIKA JAKŠIĆ OSTAO ZABEZEKNUT U EMISIJI, DESIO SE HAOS U "NIKAD NIJE KASNO": Ovo je prvi put u istoriji TELEVIZIJE
Foto: Emilija Jovanović

hit

ŽIKA JAKŠIĆ OSTAO ZABEZEKNUT U EMISIJI, DESIO SE HAOS U "NIKAD NIJE KASNO": Ovo je prvi put u istoriji TELEVIZIJE

Posebno se priča o nastupu veteranke Dragane Vujinović koja je priznala da je za potrebe magistarskog rada uradila istraživanje emisije „Nikad nije kasno“

Objavljeno:

Još uvek se prepričavaju scene iz prethodne emisije „Nikad nije kasno“ koja je ostavila veliki utisak na milionski auditorijum.

Posebno se priča o nastupu veteranke Dragane Vujinović koja je priznala da je za potrebe magistarskog rada uradila istraživanje emisije „Nikad nije kasno“, a najzamivljiviji deo je svakako bio kada je iznela sva saznanja do kojih je došla.

-Uradila sam analizu i naše, odnosno vaše emisije. Imam ceo rad, pa ako bude prilike i prođem dalje, onda ćemo da pogledamo zajedno. Ja ću sledeći put da iznesem sve, celu statistiku i gledanost – rekla je Dragana, a Žika se odmah nadovezao:

-Čekaj, da te pitam nešto, to je sad master rad, ranije su bili magistri, a sad su masteri. To sam hteo samo da utvrdim pošto sam ja malo staromodan. Kad si već razmišljala i radila oko muzičkih emisija, hajde sada mi reci do kakvih si zaključaka došla. Znam ja šta je to, ti si ušla u takmičenje da sve ovo pogledaš i istražiš iznutra.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

-Radili smo analizu i „Piknovih zvezdica“, „Zvezda Granda“ i „Nikad nije kasno“, tema je bila marketing i gledanost. U suštini ovu emisiju gledaju svi, sve generacije. Nema ono da je gledaju ljudi od 25-35 godina, već svi. I posebno je važno da se prati u inostranstvu dosta, tako da ste odlični – rekla je takmičarka.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.