ĆERKA NAŠEG PEVAČA UDALA SE ZA MOĆNIKA I ŽIVI U LUKSUZU: Zavirite u njihov DOM, tu KRIZE NEMA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/helena_topalovic

svaka čast!

ĆERKA NAŠEG PEVAČA UDALA SE ZA MOĆNIKA I ŽIVI U LUKSUZU: Zavirite u njihov DOM, tu KRIZE NEMA (FOTO)

Pravo je utočište svežeg bračnog para i njihovo ljubavno gnezdo u koje malo koga primaju.

Objavljeno: 14:41h

Ćerka Milana Topalovića Topalka, navikla je da uzima sve najbolje od života. Neretko na društvenim mrežama možemo videti fotografije sa dalekih destinacija na koje putuje sa suprugom, kao i fotografije brojih poklona i atratktivnih mesta koje obilazi.

Tako nije ni iznenađujće da se na njenom "Instagramu" mogu pronaći i fotografije velelepnog doma u kojem živi sa partnerom.

Dom Helene Topalović i Dragana Aleksića, pravo je utočište svežeg bračnog para i njihovo ljubavno gnezdo u koje malo koga primaju. Spekuliše se da se Helenin suprug bavi nekretninama, te nije ni čudno da je za svoju dragu suprugu birao samo najbolje i da su se skućili u Beogradu.

Helena Topalović
foto: Prinstcreen

O njenoj tajnoj svadbi, se danima pisalo, a ono što se može videti na njenim društvenim mrežama, je suvi luksuz.

Njih dvoje definitivno mogu sebi da priušte skupocena putovanja. Oni su bili na medenom mesecu na Sejšelima, a Aleksić neprestano, pored toga, iznenađuje svoju lepšu polovinu svakodnevno. Poslednji put sa buketom cveća, a pre toga sa ogromnim televizorom.

Ipak, Helena je volela luksuz i pre nego što se udala, a njen otac Milan Topalović Topalko, otkrio je jednom prilikom odakle njegovoj mezimici pare za skupocene krpice i sve ono što prikazuje na društvenim mrežama.

Helena Topalović
foto: Printscreen Instagram

- Ona je završila fakultet, poslovni menadžment. Radi već par godina kao menadžer za neke klubove, radi kao model, slika se dosta za raznorazne firme, radi im reklame, glumila je u par muzičkih spotova - rekao je pevač i dodao:

- Ume ona lepo da zaradi od Instagrama, vidim da se ona odlično snalazi u svom vremenu, odlično pliva u svemu tome. Samo da ne bude pevačica. To je gorak posao - rekao je on svojevremeno za domaće medije.

Na pomenutim fotografijama u prvom planu su odevne kombinacije koje Topalkova ćerka nosi, ali se u pozadini može zapaziti njen novi dom.

1 / 11 Foto: Printscreen Instagram

Sve obiluje minimalističkim stilom, cveća ima na pretek, a Helena ima svoj specijalni kutak u kojem boravi najviše. U pitanju je prostorija u kojoj se ona šminka i u kojoj ima veliko ogledalo.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.