UDALA SE ZA 10 GODINA STARIJEG ČOVEKA, NAPRAVIO JOJ BAJKU OD ŽIVOTA! Otkriveni njeni rani radovi: To je GORAK POSAO
Foto: Instagram

snalazila se

UDALA SE ZA 10 GODINA STARIJEG ČOVEKA, NAPRAVIO JOJ BAJKU OD ŽIVOTA! Otkriveni njeni rani radovi: To je GORAK POSAO

Otac Helene Topalović izneo detalji kako je zarađivala pre udaje.

Objavljeno:

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka Helena Topalović udala se sredinom septembra za svog 10 godina starijeg izabranika Dragana Aleksića, bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević, koji očigledno radi sve da je usreći.

O njenoj tajnoj svadbi, se danima pisalo, a ono što se može videti na njenim društvenim mrežama, je suvi luksuz.

Helena Topalović
foto: Instagram

Njih dvoje definitivno mogu sebi da priušte skupocena putovanja. Oni su bili na medenom mesecu na Sejšelima, a Aleksić neprestano, pored toga, iznenađuje svoju lepšu polovinu svakodnevno. Poslednji put sa buketom cveća, a pre toga sa ogromnim televizorom.

Ipak, Helena je volela luksuz i pre nego što se udala, a njen otac Milan Topalović Topalko, otkrio je jednom prilikom odakle njegovoj mezimici pare za skupocene krpice i sve ono što prikazuje na društvenim mrežama.

Helena Topalović
foto: Printscreen Instagram

- Ona je završila fakultet, poslovni menadžment. Radi već par godina kao menadžer za neke klubove, radi kao model, slika se dosta za raznorazne firme, radi im reklame, glumila je u par muzičkih spotova - rekao je pevač i dodao:

- Ume ona lepo da zaradi od Instagrama, vidim da se ona odlično snalazi u svom vremenu, odlično pliva u svemu tome. Samo da ne bude pevačica. To je gorak posao - rekao je on svojevremeno za domaće medije.

Helena Topalović
foto: Instagram printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.