KAKO JE PROPAO BOKI 13? Ovo je CELA ISTINA i detalji slučaja o kojima niste ni SANJALI, ČOVEK MISTERIJA
Foto: Youtube

šok

KAKO JE PROPAO BOKI 13? Ovo je CELA ISTINA i detalji slučaja o kojima niste ni SANJALI, ČOVEK MISTERIJA

Mnogi ga se sećaju kao buckastog momka, obučen u ženske krpice na kojima su šljaštile poznate papreno skupe marke.

Objavljeno: 08:20h

Makedonac Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, svojom pojavom na estradi podigao je veliku prašinu, a dugo nakon toga nije prestajao da intrigira javnost.

Javnost je Bokija 13 upoznala njegovim ulaskom u rijaliti, kada je pažnju privukao time što se oblačio u ženske kostime, propagirao skupocene marke i lagodan život kojim je živeo.

Boki 13
foto: Pritnscreen

Mnogi ga se sećaju kao buckastog momka, obučen u ženske krpice na kojima su šljaštile poznate papreno skupe marke.

Međutim, onda se u jednom trenutku povukao iz javnosti, pa se nekoliko godina kasnije pojavio sa dosta kilograma manje, obučen u otmena muška odela. Boki 13 je svoj izgled doveo do neprepoznatljivosti, te je tek tada mnogima ličio na muškarca, no u usnama je i dalje imao silikone.

Boki 13, Boki Jovanovski
foto: Damir Dervišagić

2019. godine kao bomba odjeknulo je da je Boki 13 uhapšen pod optužbom za reketiranje, a čitava akcija odigrala se na putu za Mikonosu, na graničnom prelazu za Grčku. Tako je, u sekundi, planirane tropske dane na ovom luksuznom i nimalo jefitnom ostrvu Boki 13 zamenio onim u zatvorskoj ćeliji.

Prvo pitanje koje se nametnulo jeste kako je Boki 13, koji je od 2010. godine tri puta ulazio u rijaliti programe, za svega četiri godine stekao milionsko bogatstvo.

- Jovanovski se sumnjiči i za pranje novca, odnosno da je 1,5 miliona evra, koliko je uzeo, ubacio u legalne tokove tako što je pokupovao odeću i plaćao putovanja - izjavila je ispred suda tužilac Vilma Ruskoska, dok su u tom trenutku u pritvor sprovodili Jovanovskog koji je taj momenat iskoristio kako bi dao svoj komentar:

1 / 6 Foto: Printscreen

- Govori laži - bilo je sve što je rekao Boki 13 koji je sa lisicama sproveden u zatvorsku ćeliju, prenosi Republika.

Inače, Bojan Jovanovski pretučen je u zatvoru gde izdržava višegodišnju kaznu.

Tokom boravka u zatvoru, njega su pretukla trojica muškaraca, prema rečima izvora iz makedonskog lista napad su navodno izvršila dvojica osuđenika, a pored Bokija napadnuta je još jedna osoba.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.