NAKON ŠTO JE PRETUČEN POJAVILA SE STARA FOTOGRAFIJA IZ ZATVORA: Boki 13 se OSUŠIO, a oko njega sve ROBIJAŠI (FOTO)
Foto: Printscreen

POTRESNO

NAKON ŠTO JE PRETUČEN POJAVILA SE STARA FOTOGRAFIJA IZ ZATVORA: Boki 13 se OSUŠIO, a oko njega sve ROBIJAŠI (FOTO)

Iako se najpre pojavila informacija da su ga pretukla trojica muškaraca, prema rečima izvora iz makednoskog lista napad su navodno izvršila dvojica osuđenika

Objavljeno:

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, osuđen je na devet godina zatvora zbog pranja novca i slučaja "Reket", a sada se pojavila i prva njegova fotografija iz zatvora koja je nastala par meseci pre napada.

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, koji je pretučen pre 4 dana u zatvoru gde izdržava višegodišnju kaznu, pušten je iz bolnice, potvrdila je policija za medije.

Iako se najpre pojavila informacija da su ga pretukla trojica muškaraca, prema rečima izvora iz makednoskog lista napad su navodno izvršila dvojica osuđenika, a pored Bokija napadnuta je još jedna osoba.

Boki 13
foto: Pritnscreen

- Odmah su intervenisali pripadnici zatvorske policije koji obezbeđuju šetalište i osuđeni su razdvojeni. Dvojica napadnutih osuđenih odmah su odvezeni u zatvorsku ambulantu radi pružanja pomoći, a pozvana je ekipa Hitne medicinske pomoći koja im je preporučila pregled u Kliničkom centru Skoplje, nakon čega su odvezeni. U večernjim satima, osuđena lica su dala pismenu izjavu o onome što se dogodilo. Protiv osuđenih osoba koja su izvršila fizički napad, u toku je spremanje dokumentacije za sprovođenje postupka disciplinske odgovornosti - kažu u Ministarstvu pravde.

Tom prilikom, Jovanovskog su šutirali u stomak, koji je ranije operisao, a dobio je i hematom na glavi, povrede šake, ručnog zgloba i nadlaktice. Nađene su vidljive spoljašnje povrede, otok i ogrebotine.

Boki 13
foto: Printscreen/ Instagram/ boki13official

Na društvenim mrežama kruži selfi fotografija nekoliko zatvorenika koji poziraju u društvu Bokija u jednoj od ćelija.

Ovo je inače i prav Bokijeva fotografija od aprila ove godine kada se pojavio u javnosti, odnosno na sudu kako bi mu bila izrečena konačna kazna.

Boki 13, Boki Jovanovski
foto: Damir Dervišagić

Boki je skoro pa neprepoznatljiv, ali i u zatvoru brine o svom izgledu, te je za razliku od ostalih zatvorenika doteran, sa kačketom i naočarama na glavi.

Fotografija je, kako se može zaključiti, nastala u ćeliji u kojoj očigledno Boki leži, a na stolu koji je nasred sobe stoji torta, što znači da su nešto slavili.

Kako Boki izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.