PROVEDI SLAVSKE PRIPREME UZ KULINARSKI SERIJAL "MAJKE I SNAJKE": Nauči da praviš slavski kolač kao profesionalac
Foto: promo

svaka čast!

PROVEDI SLAVSKE PRIPREME UZ KULINARSKI SERIJAL "MAJKE I SNAJKE": Nauči da praviš slavski kolač kao profesionalac

Zimski period slavlja polako se bliži, a njega neizostavno prati i isprobavanje novih recepata, ali i degustiranje starih, tradicionalnih.

Objavljeno:

Ekipa Majki i snajki odlučila je da olakša i ulepša predstojeće slavske dane te je obradovala publiku specijalom za Svetu Petku. Pored toga što su Seka i Raša obeležili praznik sa učesnicima, pripremali su i čuvenu slavsku pogaču, ali i pokazali veliki broj korisnih slavskih trikova. Osim nezaobilazne slavske pogače, u kuhinji će se naći različiti kolači, kuvana jela, ali i specijaliteti iz dalekih krajeva. Porodica Mihajlović iz Jagodine upotpuniće prazničnu atmosferu i dati poseban pečat u pripremi slavske trpeze.

Ukoliko vas zanima kako se pravi slavska pogača po receptu vrhunskog kuvara Raše, ali i šta to Seka Aleksić sprema za svoju slavu pogledajte "Majke i snajke" danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Majke i snajke
foto: promo

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke
foto: promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

1 / 2 Foto: Promo

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

00:46

PROVEDI SLAVSKE PRIPREME UZ OMILJENI KULINARSKI SERIJAL MAJKE I SNAJKE: Nauči da praviš slavski kolač kao pravi profesionalac

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.