AKO ŽELIŠ JOVANU JEREMIĆ MORAŠ DA ODREŠIŠ KESU: Vrbovali je za PROSTITUCIJU, a ovo je NJENA ISTINA
Foto: TV Pink printscreen

OTKRIVENO

AKO ŽELIŠ JOVANU JEREMIĆ MORAŠ DA ODREŠIŠ KESU: Vrbovali je za PROSTITUCIJU, a ovo je NJENA ISTINA

Želi moćnika iz inostranstva

Objavljeno:

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da priželjkuje novog muža i još dvoje dece.

- Prevazišla sam muškarce iz Srbije. Želim moćnika iz inostranstva s kojim ću dobiti još dvoje dece - kaže Jovana Jeremić i nastavlja:

- Za rođendan sam kupila stan u Beogradu, a od budućeg partnera očekujem roleks i novi auto. Hoćeš Jovanu Jeremić, odreši kesu!

Voditeljka se nedavno našla na meti negativnih komentara zbog izjave da bi "svaki muž trebalo ženi da obezbedi stan, auto i roleks", a nedavno je otkrila i da su je na početku karijere "vrbovali" za elitnu prostituciju, tačnije "hteli da je daju fudbalerima".

1 / 8 Foto: Espreso

Jovana je, podsetimo, pre dva dana proslavila 32. rođendan.

- Moja čestitka meni za rođendan - Grozomorna Jovana, uvek prva, čestita! Jovana, dok je tebi tebe, ti se ne sekiraj! Srećan ti rođendan! Ovo ti čestita grozomorna Jovana, mračan deo tvoje ličnosti! A anđeoska Jovana će posle da pošalje čestitku u njenom emotivnom fazonu! Zapamti, sve dok ne sretneš nekog koji će voleti i mene grozomornu i interesnu baš kao i anđeosku Jovanu, sve dok taj neko ne shvati da mora da voli prvo mene po zlu da bi zaslužio i moju sestru po dobru, mene kao tvoju tamnu stranu, taj te ne zaslužuje i nije tvoj. Nije shvatio da prvo mora da voli mene koja vrištim, urlam i zahtevam da bi potom zaslužio Anđeliju tvog bića. Iako znam da me mrziš i prezireš, ja tebe volim i moram da budem tu da ne bi bila iskorišćena! Tvoja suština (ona koja te dovela do cilja) - tvoja mračna i proračunata strana koja postoji da odbrani Anđeliju, samo tvoja Grozomorna! - napisala je Jovana tada na društvenim mrežama.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.