SMRT OCA I MALE SESTRIČINE, TUMOR NA MOZGU: Tragedije u Nigorovom životu su se samo nizale, I TO SVE ZBOG OVOGA
Igor Lazić Nigor, Foto: Sonja Spasić

očajan

SMRT OCA I MALE SESTRIČINE, TUMOR NA MOZGU: Tragedije u Nigorovom životu su se samo nizale, I TO SVE ZBOG OVOGA

Bivši frontmen grupe Montenigers, Nigor Lazić progovorio je o tragičnim detaljima iz svog života koje vezuje za mračnie i misteriozne okolnosti.

Objavljeno:

Jednom prilikom Niggor je otišao kod vidovnjaka koji mu je dao amajliju. Ona je trebalo da je čuva od loših stvari, ali je pevač dobio jasno upozorenje - niko osim njega ne sme da je dotakne.

- Teško mi je o tome da pričam i jako čudno, misliće neko da sam poludeo. Imao sam nešto što sam morao da čuvam i da to čuva mene i to niko nije smeo da dira. Moj otac je to našao i pomisilo da je droga, pa sam ja poludeo što je on to uzeo u ruke. Ubrzo posle toga počele se da se ređaju tragedije. Iznenada mi je bratu umrla ćerka koja je imala 13 godina. Pre toga mi je otac stradao u saobraćajnoj nesreći kao pešak. Onda sam se ja razboleo, dobio tumor na mozgu i lečio se godinama. Bio sam sam sa sobom neko vreme i borio se svojim nekim demonima - pričao je Niggor za "Kurir".

1 / 5 Foto: Đorđe Tomić

Nigor je istakao da je ponosan na sebe što je, posle sveka što je preživeo, ostao normalan i da je život neprestana borba.

- Možeš ili da se predaš ili da ideš dalje. To je život. Otkud mi znamo šta je realno. Možda ovo što mi sad razgovaramo nije realno. Možda smo dva čipa u matriksu, a ne znamo da li ima nešto posle ovog života. Treba verovati da ima i da je tamo nešto lepše.

Nigor smatra da čovek nipošto ne sme da dozvoli da ga nešto pobedi, bez obzira koliko izgledalo nesavladivo.

- Kad dođeš do nekog zida, ne možeš da razmišljaš kako je ogroman i nisi u stanju da ga preskočiš. Čovek može sve da savlada ako ima neku volju da to reši - kaže Niggor za pomenuti medij.

Bonus video:

03:23

NIGOR EMOTIVAN NA GODIŠNJICU GRUOVE SMRTI: Bio je adrenalin džanki, to ga je koštalo glave i vetar ga je odneo (KURIR TV)

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.