"SRUŠIO MI SE SVET U TOM TRENUTKU" Nataša DNK nije uvek nasmejana i srećna, OVO JE NJENO PRAVO LICE
Nataša Aksentijević, Foto: Dragan Kadić

iskrena

"SRUŠIO MI SE SVET U TOM TRENUTKU" Nataša DNK nije uvek nasmejana i srećna, OVO JE NJENO PRAVO LICE

Nataša Aksentijević se dugo nosila s negativnim komentarima, što zbog emisije, što na račun izgleda.

Objavljeno:

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević, koja je trpela surove uvrede na račun izgleda i koja je ostala upamćena po emisiji DNK koju je dugo vodila, pa otud i nadimak Nataša DNK, ispričala je svoje iskustvo s ovom emisijom, prvom koju je vodila.

"Kada sam uradila prvu epizodu, bila je to velika zamka za glumca, da bude voditelj. Svaku sugestiju sam prihvatila, bila sam oduševljena", ispričala je voditeljka.

1 / 9 Foto: Instagram

"Ja sam mislila da je meni moja ekipa to snimanje režirala i da su hteli da me prevare. Međutim, nisu. Prethodno veče se nalazim sa tri uspešne žene srednjih godina. I one plaču, jer ne mogu da nađu dečka i da se udaju. A onda odem kod Divne DNK koja mi kaže da ima i muža, ali i ljubavnika. U tom trenutku se meni sruši svet, ništa mi nije bilo jasno. Na snimanju sa njima dvoma je bilo zabavno i poučno. Iz toga se može naučiti da svi živimo iste živote, bez obzira koliko smo obrazovani, novca imamo... Sve je suštinski ostalo isto: ljubav, očajanje, prijateljstvo... Samo je pakovanje drugačije. Kada to shvatiš, bude ti lakše u životu. Ti se malo smeješ", šaljivo je pričala Nataša u emisiji "Balkan info" i otkrila kakve je negativne komentare dobijala.

Nataša Aksentijević
foto: Dragan Kadić

"Najviše mi smeta lice intelektualne elite, tačnije ti neki kvazi urbani što prevrću očima na sve. Gnušaju se svega. Oni imaju neki nivo. Njima je jezivo što sam ja radila takvu emisiju da bih hranila svoju porodicu i ljudima pružila drugi ugao gledanja", poručila je Nataša, koja je mesecima vredno radila na tome da smrša.

Bonus video:

01:36

Nataša Aksentijević posle 7 godina progovorila o UBISTVU posle emisije koju je vodila OTKRILA ŠTA SE DESILO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.