DRAMA U PORODICI JOVANE JEREMIĆ: Član porodice TEŠKO bolestan, STANJE URGENTNO
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević, Foto: Printscreen Instagram

tuga

DRAMA U PORODICI JOVANE JEREMIĆ: Član porodice TEŠKO bolestan, STANJE URGENTNO

Majka Vojislava Miloševića vodi borbu za život, priznala je Jovana Jeremić

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić poslednjih meseci se suočava sa ozbiljnom dramom zbog zdravstvenog stanja njene bivše svekrve Zorice.

Vojislavova majka a Jovanina bivša svekrva Zorica, sa kojom je bila u fantastičnim odnosima, obolela je od teške bolesti i nalazi se na klinici u Beogradu, pa voditeljka bivšem mužu pruža neograničenu podršku. Izvor blizak Jeremićevoj otkriva za Alo! situaciju sa kojom se voditeljka izuzetno emotivno nosi jer je za svekrvu mnogo toga veže.

Jovana Jeremić, Vojislav Milošević
foto: Printscreen Instagram

- Jovanine priče nikada nisu prazne. Ona i Voja su, na prvom mestu zbog ćerkice Lee, ostali u sjajnim odnosima, a sada kada je njegova majka bolesna, ona se još više trudi da mu bude oslonac i neophodna podrška - počinje izvor i dodaje:

- Ona je jako tužna zbog stanja u kome se nalazi njena bivša svekrva Zorica, inače intelektualka i nastavnica muzičkog u gimnaziji u Pirotu, koja joj je u građenju karijere bila od najveće pomoći. Jovana i Vojislav su radili, a Leu je čuvala upravo ona. Podržavala je Jovanu u njenim stremljenjima da se ostvari na polju novinarstva i voditeljstva, čuvala je Leu, kuvala, davala savete, pa se čak i snimala za televizijske reportaže iz doma voditeljke. Jovana jako teško podnosi činjenicu da Zorica vodi bitku za život, svakodnevno je sa Vojom na vezi, nudi mu pomoć, ali i razgovara sa njim, podržava ga i hrabri. Ovih dana često pusti suze jer se seti dana kada joj je svekrva pomagala kao da joj je majka. Baš tako je u nekoliko navrata nazivala Zoricu, svojom drugom majkom, jer su se Jovanini roditelji kao podrška u građenju njene karijere uključili mnogo kasnije.

1 / 8 Foto: Espreso

Izvor navodi da je Vojina majka u bolnici, da je stanje ozbiljno, a da voditeljka ima potrebu da u posetu odvede i ćerkicu Leu koja stalno pita za baku.

- Jovana ne zna šta da radi. Njena svekrva je hospitalizovana, a Lea svakodnevno pita za baku s kojom je provela godine i koja ju je praktično podigla. Jovana ne zna šta joj je činiti, sa jedne strane povela bi devojčicu u posetu, a sa druge se plaši i da će Lea i njena baka to doživeti previše emotivno i da će se obe potresti što u ovoj situaciji nikako nije dobro. Inače, Jovana tvrdi da je Lea apsolutni sluhista i da je talenat za pesmu i muziku povukla upravo na Vojinu majku. Na sve načine podržava bivšeg supruga, kao najboljeg prijatelja i oca svog deteta, što je do sada nekoliko puta naglašavala u intervjuima, a sada i na delu - završava izvor razgovor za Alo!.

Tragom ovih informacija pozvali smo voditeljku koja je potvrdila naša saznanja, ali nije htela da ih mnogo komentariše.

- Ovo je dosada najbolnija tema u mom životu, ne pričam o tome. Shvatite me, molim vas - kratko je rekla voditeljka, čiji osmeh pred kamerama ovih dana smenjuju suze kada nije na svom poslu.

Vojislav Milošević, Jovana Jeremić
foto: Instagram printscreen

Svadba i razvod na crveno slovo

Jovana i Vojislav venčali su se na Đurđevdan 2018. godine. Voditeljka je tada bila u četvrtom mesecu trudnoće. U avgustu na svet je došla Lea, a već krajem te godine voditeljka se vratila javnom životu i svom poslu kada počinje i njen vrtoglavi uspeh. Sporazumno su se razveli četiri godine kasnije, i to na prvi dan uskršnjeg posta, a Jovana je tada naglasila da su ostali u dobrim i prijateljskim odnosima i da o Voji niko nikada ne sme da kaže ružnu reč.

Bonus video:

00:51

Jovana jeremić zapevala sa bivšim mužem

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.