SJAJNA ZABAVA UZ "MAJKE I SNAJKE" DANAS OD 18 ČASOVA: Porodica Markovljev dovela atmosferu do usijanja
Foto: Promo

svaka čast!

SJAJNA ZABAVA UZ "MAJKE I SNAJKE" DANAS OD 18 ČASOVA: Porodica Markovljev dovela atmosferu do usijanja

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila.

Objavljeno:

Branislava i Miroljub Markovljev su se upoznali preko zajedničkih prijatelja u restoranu. To poznanstvo se pretvorilo u učestalo druženje, a potom se rodila i ljubav među njima. Branislava je direktor jedne privatne firme. Otvoreno kaže da je naučila da kuva uz pomoć svekrve, ali i da ne voli da kuva svakodnevno. Branislava i Miroljub obožavaju putovanja, muziku, ples i druženje. Miroljub im često pronalazi jeftine turističke aranžmane, a jedina neostvarena želja im je da posete Jerusalim.

Novka je penzionerka, veoma vodi računa o izgledu i uvek je doterana. Voli da čita i šeta, a za sebe kaže da je vrlo druželjubiva. Ne kuva često, samo po potrebi.

Majke i snajke
foto: Promo

Miroljub priznaje da mu se više dopada kako Branislava kuva i da najviše voli da jede torte koje ona spremi. Porodica Markovljev je napravila sjajnu atmosferu, bilo je pesme, plesa i šale. Šta su to pripremale Branislava i Novka u današnjoj epizodi popularnog šou-programa "Majke i snajke" i kako su se snašle u najpoznatijoj kuhinji u Srbiji, pogledajte danas od 18 časova. Da li će porodica Markovljev nastaviti dalje takmičenje saznajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke
foto: Promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.