ESPRESO SAZNAJE! Prija je PAPRENO PLATILA SPOTOVE, ali ne drži ona REKORD: Evo koja pevačica je ISPRED NJE
Foto: Damir Dervišagić

au, čoveče!

ESPRESO SAZNAJE! Prija je PAPRENO PLATILA SPOTOVE, ali ne drži ona REKORD: Evo koja pevačica je ISPRED NJE

I nekoliko decenija posle ona i dalje drži rekord.

Objavljeno:

Da bi neka pesma lakše osvojila simpatije publika ona mnogo više pažnje privuče ako se ekranizuje. Pevači se trude da što veće budžete obezbede za svoje muzičke spotove. Ipak, u proteklih nekoliko godina jedna od pevačica koja se naročito izdvaja kada je ulaganje u spotove je Aleksandra Prijović.

Aleksandra Prijović
foto: © ATA Images

Naime, kako naš portal saznaje, Prijovićeva je na spotove za pesme sa poslednjeg albuma dala iznose o kojima mnoge njene koleginice mogu samo da maštaju. Samo za spot za pesmu "Zvuk tišine" je platila neverovatnih 40.000 evra.

Danas se snima mnogo više spotova nego pre nekoliko decenija. Međutim, pre su spotovi pevače mnogo više koštali nego danas. Tada su se ulagale nekoliko desetina hiljada nemačkih maraka. Rekorderka po ulaganjima u svoje spotove i danas je folk zvezda Dragana Mirković.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Dragana je danas jedna od najuspešnijih pevačica u regionu, a najskuplji spot u njenoj karijeri je onaj za pesmu "Za mene si ti" i taj spot je najskuplji spot koji je snimila neka muzička zvezda na ovim prostorima.

Neki pevačice godinama ulažu u skupocene spotove. Ali velika ulaganja ne garantuju i uspeh kod publike. Viki Miljković je imala veliku sreću da joj je prvi spot u karijeri doneo vrtoglavi uspeh. Interesantno je da je ova pevačica za spot za pesmu "Nikom nije lepše nego nama" na početku karijere platila oko 1.000 nemačkih maraka.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.