PLAĆA ALIMENTACIJU OD 150 EVRA, A ZA NJU NE ŽELI DA ČUJE: Evo kako izgleda Kebina VANBRAČNA ĆERKA
Foto: Nemanja Nikolić

KO SE SEĆA?

PLAĆA ALIMENTACIJU OD 150 EVRA, A ZA NJU NE ŽELI DA ČUJE: Evo kako izgleda Kebina VANBRAČNA ĆERKA

Naglašava da je Dragan Kojić Keba pokazao koliki je nečovek.

Objavljeno:

Javnost je već uveliko upoznata sa činjenicom da folk pevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku Inu koju je dobio iz veze sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Međutim, on nikada nju nije želeo da prizna! Odbacili su je kako on, tako i njegova porodica!

Iako redovno plaća alimentaciju od 150 evra, za koju Ljiljana smatra da je mala, ako se uzmu u obzir desetine hiljada dolara koje zarađuje mesečno, sa ćerkom Inom ne želi bilo kakav kontak!

Ljiljana Jevremović
foto: Printscreen Facebook

- Apsolutno da nemaju kontakt osim toga što je izdržava. Uplaćuje svakog određenog datuma u mesecu određen iznos, ni dan ranije, ni dan kasnije, ni dinar manje, ni dinar više. Ja sam se tu povukla, oni to rade nezavisno od mene. Taj iznos je sud naložio. Prvi iznos je bio do sedme godine, drugi od sedme godine do srednje škole i sad je drugačiji iznos dok studira. To nikada nije poravnato kako treba. Ja imam otvorene sve njegove račune, vidim da mu više puta tokom meseca legne i po nekoliko desetina hiljada dolara, a sud naloži da plaća alimentaciju 150 evra. U jednom mesecu, imam dokument da je zaradio 80.000 dolara, a plaća alimentaciju 150 evra - ispričala je Ljiljana.

I naglašava da je Dragan Kojić Keba pokazao koliki je nečovek.

- Njegova bruka i sramota nije što je zao, već što je takav. Ovo mi je već u 21 veku malo čudno. On je pokazao da je zao - rekla je Ljiljana.

1 / 3 Foto: facebook/printscreen

Isitče da je hteo da je zastraši bugarskom mafijom.

- Na jednom ročištu među dokaze koji su se prilagali sudu njegov advokat je stavio tekst iz bugarskih medija koji otkriva kako je Keba povezan s bugarskom mafijom. Iskreno, ne sećam se tačno sadržaja teksta, ali znam da je sudija samo rekla: "Molim vas, nema potreba za ovim pretnjama i za ovakvim stvarima." Time je Keba hteo da zastraši i sud i mene, ali nije uspeo. Isterala sam pravdu i dugo vukla psihičke posledice zbog tog stresa. Ja nisam zlopamtilo i sad kažem, kad bi mi se Keba obratio za pesmu, drage volje bih mu je napisala, jer dugo godina nema hit. Treba da se pomognemo. Svakako, kad jednog dana bude pao u postelju, svojoj deci i nama dvema će se obratiti za pomoć - zaključila je Ljiljana.

Dragan Kojić Keba
foto: Nemanja Nikolić

Sa druge strane, ni Ina, koja je sad odrasla devojka, ne želi kontak sa poznatom prevačem, zbog Kebinog odnosa prema njenoj majci.

Bonus video:

01:33

OTKRIVEN RAZLOG SUKOBA TITA I STALJINA! Nadoveza za Kurir TV: Ovom rečenicom lider SSSR okrenuo je Broza PROTIV SEBE

(Espreso/Svet/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.