OVA ŽENA JE RODILA MACU DISKRECIJU! Zatrudnela sa POZNATIM PEVAČEM, a evo i kako izgleda (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

da li JE REALNO?

OVA ŽENA JE RODILA MACU DISKRECIJU! Zatrudnela sa POZNATIM PEVAČEM, a evo i kako izgleda (FOTO)

Često su se mogle čuti priče kako Maca nije u dobrim odnosima sa svojom majkom bila godinama

Objavljeno:

Starleta i bivša učesnica rijalitija Senada Nurkić, poznatija u javnosti kao Maca Diskrecija godinama skreće pažnju skandalima, aferama i negativnim primerom koji daje omladini.

Za nju je javnost prvi put čula 2015. godine u rijaliti programu „Parovi“. Dok je učestvovala u istoimenom šou programu skandali su bili njeno drugo ime.

Nakon dve sezone u rijalitiju „Parovi“, usledio je rijaliti program „Zadruga“ u kojem je želela da predstavi bolju verziju sebe, te joj je to u jednom trenutku i pošlo za rukom. Intimne odnose nije imala u rijalitiju, a svojom „iskrenošću“ zauzela je mesto u finalu.

Maca Diskrecija
foto: Aleksandra Čolić

Često su se mogle čuti priče kako Maca nije u dobrim odnosima sa svojom majkom bila godinama, a onda se jednom prilikom, tokom Macinog učeća u "Zadruzi" oglasila njena majka Enesa Nurkić i čestitala joj taj dan rođendan:

Maca Diskrecija
foto: Dragana Udovičić

- Želim ti da jedno znaš, volim te i voljena bićeš život ceo. Neka ti suza ne bude na licu tvom, želim ti sreću i divan dom. Ko može da te voli više od majke? Kada majka rađa, tada si rođena, mila i voljena, ti si lepota i ceo svet. Voljena moja želim ti najbolje sve, najlepše želje i sve da ostvari ti se - glasila je poruka koju je Maca dobila od majke.

1 / 4 Foto: rtv happy printskrin

- Hvala puno! Hvala mojoj mami što me je obradovala i što je dokazala da je sve ono što pričaju laž! To mi je najviše drago - govorila je Maca tada.

Podsetimo, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnela, pa je Enesa ispričala više detalja te priče.

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - objašnjava gospođa Nurkić.

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - otkriva Enesa.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.