ŽIVOT SU MU OBELEŽILE TRAGEDIJE: Na sahrani kolege sam uradio jednu stvar posle koje sam zakopao i svoju karijeru
Foto: promo

OTKRIVENO

ŽIVOT SU MU OBELEŽILE TRAGEDIJE: Na sahrani kolege sam uradio jednu stvar posle koje sam zakopao i svoju karijeru

Popularni reper Igor Lazić Niggor u ovonedeljnoj Realnoj priči iskreno je govorio o tragedijama koje su mu obeležile život.

Objavljeno:

Ovog utorka kod Isidore Lukić popularni pevač govorio je o svom životu, karijeri i brojnim tragedijama koje su obeležile njegov put.

Prisetio se lepih, ali i ružnih vremena kada je stvarao muziku u grupi Montenigersi, pa i situacijama koje su mu promenile život.

Realna priča
foto: promo

Iako danas važi za pozitivnog čoveka koji uvek pronalazi radost u svemu što radi, prvi put je otkrio da se borio sa sobom i lošim mislima kada mu je u saobraćajnoj nesreći poginuo kolega Nebojša Saveljić. Na sahrani mu je na grob stavio njihov CD misleći da radi dobru stvar, međutim tada mu se život preokrenuo. Nizale su se brojne tragedije, među kojima je smrt njegovog oca, bratanice i gubitak dragih ljudi kao što je reper Gru.

Kako je tekla njegova borba kroz život i kako je pored svega uspeo da ostane pozitivan i da ide podignute glave kroz život, saznajte u utorak u 22.50 časova u novoj epizodi Realne priče sa Isidorom Lukić. Pričaće se!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.