OTKRIVENA POZADINA ODNOSA CECINOG BIVŠEG I JOVANE MISICE: Upoznali se 2 NEDELJE posle raskida sa Karićem
Foto: NENAD KOSTIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

HIT

OTKRIVENA POZADINA ODNOSA CECINOG BIVŠEG I JOVANE MISICE: Upoznali se 2 NEDELJE posle raskida sa Karićem

Odgovorila je na sva pitanja

Objavljeno: 12:56h

Jovana Ljubisavljević, nekadašnja zadrugarka prvi put je progovorila o spekulacijama da je posle raskida sa Stefanom Karićem uplovila u vezu sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

- Glasine su počele da kruže nakon što smo otkrili da su se zapratili na Instagramu, a potom ih uhvatili zajedno u jednom poznatom prestoničkom klubu.

Ipak, Jovana objašnjava da nisu istiniti navodi pojedinih Karićevih fanova da ga je varala tokom veze, i to baš sa Srejovićem.

Jovana Ljubisavljević
foto: Instagram

- Bogdana sam upoznala dve nedelje nakon mog i Stefanovog raskida, tada smo se zapratili na Instagramu. Te gluposti, da sam imala bilo šta sa njim, su stvarno laž, jer čoveka nisam ni poznavala - kaže Jovana, a na pitanje da li su ona i Bogdan zajedno kaže:

- Trenutno smo stvarno samo prijatelji. Umemo ponekad da izađemo, ali isključivo u društvu, nikada nismo bili nigde sami. I on je demantovao to na Instagramu, rekao da nemamo ništa, evo i ja potvrđujem da nismo u vezi i da zaista nisam imala nikog otkako sam završila sa Stefanom, jer nisam spremna za nove ljubavne odnose dok se ne sastavim iz delova u jedan komad.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen

Budući da je ona prva devojka sa kojom je Bogdan javno povezivan u medijima nakon raskida sa Cecom, pitali smo je da li sebe smatra njenom naslednicom.

- Nismo mi iz iste branše, ne mogu da joj budem naslednica (smeh) - rekla je Jovana

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.