SAŠKA KARAN ŠOKIRALA SVE! Bivši zadrugar za Espreso: Kod NJE je sve prirodno, to će se publici dopasti
Foto: Privatna arhiva

svaka čast!

SAŠKA KARAN ŠOKIRALA SVE! Bivši zadrugar za Espreso: Kod NJE je sve prirodno, to će se publici dopasti

Udružili snage i iznenadili sve.

Objavljeno:

Malo ko je mogao da očekuje da skoro pred kraj aktuelne godine publici svoj muzički spot najaviti Saška Karan i Zoki Šumadinac. Reč je o pesmi koja ima intrigantan naslov "Da ti dam", a fotografije i snimci sa snimanja koji su osvanuli na društvenim mrežama već su šokirali mnoge.

Saška ja na snimanju ovog spota pokazala svoje ogromne obline, a Zoki je u izjavi za Espreso podržao provokativno izdanje svoje koleginice.

– Publika će svakako Sašku videti u sasvim novom izdanju jer za razliku od pojedinih pevačica Saška je prava, odnosno sve što je na njoj je prirodno i mislim da će se to publici jako dopasti - rekao je Zoki za naš portal.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

Ava Karabatić ima pesmu "Tri puta na dan" u kojoj je deo teksta "Da ti dam, da ti dam, moram nešto da ti dam..." Mi smo pitali Zokija da li je možda Avina pesma bila inspiracija za pesmu koju su Saška i on snimili.

– Čuo sam za Avinu pesmu, ali ova pesma "Da ti dam" nije približna toj pesmi i uopšte ne podseća ni u jednom segmentu na pesmu Karabatićeve - rekao nam je Šumadinac.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.