GLUMICA SRPSKOG POREKLA POSTALA HOLIVUDSKA SNAJKA I IZGLEDA "KAO AVION": Evo ko joj je SVEKRVA
Foto: Printskrin/instagram/sashaalehander

svaka čast!

GLUMICA SRPSKOG POREKLA POSTALA HOLIVUDSKA SNAJKA I IZGLEDA "KAO AVION": Evo ko joj je SVEKRVA

Njen otac je Italijan a majka Srpkinja čije prezime i nosi.

Objavljeno: 22:46h

Suzana Drobnjaković, odnosno Saša Aleksander rođena je 17. maja 1973, poznata je u Holivudu uspešna je američka glumica i TV rediteljka i važi za jednu od najpoznatijih Srpkinja u svetu.

Njen otac je Italijan a majka Srpkinja čije prezime i nosi. A ono po čemu je posebno dospela u žižu interesovanja jeste činjenica da je udata za reditelja Eduarda Pontija, sina glumice Sofije Loren, sa kojim ima dvoje dece.

Sofija Loren
foto: Youtube/Printscreen/ CBS Sunday Morning

– Znamo se još iz vremena kada je moj otac u Italiji radio za Sofiju kao krojač. Studirali smo zajedno, bili smo dobri prijatelji, ali prošlo je mnogo vremena dok nismo otkrili da tu postoji nešto više. Posle kraha prvog braka, sudbina me je ponovo spojila sa Eduardom. Ručala sam u jednom restoranu kada mi je prišao mladić nežnih crta lica i pitao da li ga se sećam. Jedva sam ga prepoznala, ispričala je ona o upoznavanju sa suprugom.

Mnogi je zanimalo kako je izgledao njen prvi susret sa slavnom sverkvom, dok je Saša istakla da su se uvek lepo slagale, te izrazila divljenje prema njoj.

1 / 4 Foto: Printskrin/instagram/sashaalehander

– Imala sam tremu. Ali ona me je snažno zagrlila i tad sam videla svu njenu unutrašnju lepotu. Ona je zapanjujuća u svakom pogledu. Najbolje u svemu je što je ona najnormalnija osoba i ja joj se najviše divim i volim je. Znam da je ona ikona i apsolutna legenda, ali kao član porodice najlepše je to što je stvarno, stvarno normalna, rekla je.

Saša i Eduardo venčali su se u 2007. godine, u ruskoj pravoslavnoj crkvi u Ženevi, dobili su dvoje dece, ćerku Lučiju i sina Leonarda.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.