SLAVNI TENISER JE VELIKA TAJNA LJUBAV SUZANE MANČIĆ: Jugoslavija ga je OBOŽAVALA, PALO JAVNO PRIZNANJE
Suzana Mančić, Foto: Dragana Udovičić

uspomene

SLAVNI TENISER JE VELIKA TAJNA LJUBAV SUZANE MANČIĆ: Jugoslavija ga je OBOŽAVALA, PALO JAVNO PRIZNANJE

Ljubav Suzane Mančić uvek joj je pružala uzbuđenja i avanture

Objavljeno: 12:50h

Ljubav Suzane Mančić uvek je voditeljki bila važan, praktično sastavni deo života a upravo tom segmentu posvetila je i značajan deo u autobiografiji koju je svojevremeno napisala.

Tu su otkriveni mnogi pikantni detalji iz života voditeljke, a neki su čak promakli široj javnosti. Na primer, period u kojem je zamalo zavela ruskog predsednika Vladimira Putina, pa se danas može samo nagađati gde bi danas bila Suzana da joj je to pošlo za rukom.

Detalje te angedote detaljno je opisala u pomenutoj knjizi.

1 / 9 Foto: Printscreen

- U Lenjingrad, današnji Sankt Peterburg, došli smo zbog teniskog turnira iako ja nisam bila baš luda za tenisom. Više sam volela da lutam po Nevskom prospektu, da obiđem grob generala Kutuzova, da popijem čaj u Puškinovom kafeu preko puta i da se prisetim turneje od pre 17 godina. U Lenjingradu sam tada, davno, kupila prvi dijamantski prsten i to na odeljenju juvelirskih proizvoda neke robne kuće. Kako se od tada sve promenilo, čak i ime grada. Vraćeno mu je ime iz carskog vremena, Sankt Peterburg - prisetila se Suzana u svojoj knjizi i zatim prešla na to kako da joj teniski turni umalo promeni život, a ljubav Suzane Mančić pošla bi tada u zanimljivom i neočekivanom smeru.

Ljubav Suzane Mančić tako je iskliznula sa veoma zanimljivog koloseka jer je mogla bliže upoznati današnjeg ruskog predsednika, a to bi zahtevalo čitav jedan roman za sebe.

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.