DRAGANA KATIĆ NAPUŠTA "PRVU": Desio se TRANSFER VEKA, evo gde će sada da RADI
Foto: © ATA Images

OVO NISTE ZNALI

DRAGANA KATIĆ NAPUŠTA "PRVU": Desio se TRANSFER VEKA, evo gde će sada da RADI

Ugovor o saradnji potpisan je danas.

Objavljeno:

Muzičko takmičenje "Nikad nije kasno" od ove sezone će se emitovati na televiziji Pink, a ugovor o saradnji potpisan je danas.

Pored čelnika Pink televizije Željka Mitrovića i direktora Grand televizije Gorana Šljivića potpisivanju je prisustvovala i voditeljka ovog programa Dragana Katić.

Nikad nije kasno
foto: Printscreen

„Prošle nedelje smo potpisali ugovore za ‘Zvezde Granda’, a danas smo potpisali ugovor i za poslednji projekat za koji mi mislimo da je bitno da pređe na Pink, a to je ‘Nikad nije kasno’. To je takmičarska emisija koja će se emitovati nedeljom u 21 čas i ona je za nas od posebnog značaja“, istakao je Mitrović.

„Mi smo zadovoljni uslovima i znamo gde dolazimo“, poručio je Goran Šljivić.

Dragana Katić, popularna voditeljka ovog programa istakla je da se raduje novoj sezoni ove emisije na Pinku.

1 / 5 Foto: instagram/printscreen

„Gledanost će sigurno biti veća. Nikad nije kasno je emisija koja ima poštovaoce iz prostog razloga što ima takvav sadržaj i što su kandidati koji se prijavljuju ljudi koji su ogolili svoju intimu i ispričali svoje živote, odnosno rekli zašto su u poznim godinama krenuli u neke nove bitke u životu“, zaključila je.

Podsetimo, prošle nedelje je potpisan ugovor o saradnji između Pinka i Grand produkcije, a pored čelnika dve kuće potpisivanju su prisustvovali i kreativni direktor Granda Saša Popović kao i članovi žirija Ceca Ražnatović i Đorđe David.

Iz Grand produkcije poručuju da se raduju uspešnoj saradnji i da očekuju da će nova sezona i ovog programa ponovo srušiti rekorde gledanosti.

„Cilj Granda, kao ozbiljne i profesionalne kompanija, jeste da gledaocima ponude vrhunski zabavni program, sa kvalitetom kao imperativom svog televizijskog pravca. Naši ciljevi su uvek visoko postavljeni, želja nam je da zadovoljimo svačiji ukus i da, kao i do sada, gledaocima pružimo najbolji zabavni program“, istakao je nakon potpisivanja ugovora direktor Grand produkcije Goran Šljivić.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/NOva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.