OVO JE PRAVA ISTINA O DIVNI I MARKU DNK: Svi će ostati FRAPIRANI, na ovo su POTROŠILI PARE OD ZADRUGE
Foto: RTV Pink printscreen

OVO NISTE ZNALI

OVO JE PRAVA ISTINA O DIVNI I MARKU DNK: Svi će ostati FRAPIRANI, na ovo su POTROŠILI PARE OD ZADRUGE

Imaju i troje dece

Objavljeno:

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK i njen partner Marko Kocić su privukli pažnju javnosti učešćem upravo u emisiji “DNK”, a potom i kratkim zadržavanjem u rijalitiju “Zadruga”.

Njih je javnost prvo upoznala putem emisije "DNK", u kojoj je rađen test kojim je potvrđeno da je Marko otac devojčice koju je rodila Divna - "jer ga varala ali dok je bila trudna, kao osvetu jer je on varao nju".

Javnost su najviše potresli kada im je, tokom boravka u rijaliti kući, socijalna služba oduzela stariju ćerku Kristinu, zbog neadekvatnih uslova u kojima je rasla.

1 / 3 Foto: Printscreen/Red TV

U međuvremenu, dobili su i sina Ivicu, pa se i iznova našli u žiži javnosti. Naime, Marko je sumnjao da je on otac dečaka, te se zajedno sa suprugom vratio u "DNK", ne bi li se uradio test očinstva. Njega je zbunilo to što dečak ima plave oči i tvrdi da ga je žena varala dok je on po ceo dan radio.

"Ja sumnjam na komišiju!" uzviknuo je Marko u jednom trenutku pa se izasmejao.

"Nema, džabe sumnja", nije odugovlačila Divna sa odgovorom, sve vreme ističući da do prevare nije došlo.

Divna DNK, Marko DNK
foto: Printscreen

Inače, novac od rijalitija izgleda više nemaju. Kako je Divna DNK istakla, "otišao" je na traktor i na potrepštine za dete. Govoreći o rijalitiju, Divna se prisetila kako je provocirala Baneta Čolaka, dok je njen muž kod kuće sve to gledao i besneo. On je, naime, izašao i vratio se kući pre nje.

Kako su se odlučili na javni test, tako su i rezultate podelili javno, sa svima. Na svu sreću, Marko se za džabe plašio, jer se ispostavila da je on zaista otac malog Ivice.

"Na osnovu dobijenih rezultata iz dostavljenih uzoraka zaključuje se da osoba, čiji je uzorak obeležen sa Marko Kocić, jeste biološki otac", pročitala je Divna sa osmehom na licu, pa poljubila svog muža.

Divna DNK, Marko DNK
foto: Printscreen

Ali to nije sve!

Marko i Divna nedavno su u jednoj emisiji priznali da čekaju 3. dete i da su presrećni zbog toga, a ona se u međuvremenu porodila i na svet donela naslednika.

Oni su u aprilu saopštili lepe vesti, te je Divna tada bila u 5. mesecu trudnoće, ali se porođaj desio dosta pre termina.

- Danas se porodila Divna DNK, a porođaj je bio kod njene kuće u Svilajncu. Međutim, dete je rođeno pre vremena. Ona je hitno prebačena u UKC Kragujevac - tvrdi izvor iz Svilajnca za "Informer".

1 / 8 Foto: Printscreen Youtube

Nekadašnja učesnica "Zadruge" je na svet donela sina, a pošto je beba rođena u sedmom mesecu, neophodna joj je stručna medicinska nega, piše pomenut medij. Za sada se ne zna kako su Divna i treće dete, budući da se nisu oglašavali za medije.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.