SLIKE ODMAH DOSPELE U JAVNOST! GAGI SE SAV RASTOPIO PORED MLADE KOLEGINICE: Recitovao joj stihove i nežno gledao
Foto: Dado Đilas

opa bato!

SLIKE ODMAH DOSPELE U JAVNOST! GAGI SE SAV RASTOPIO PORED MLADE KOLEGINICE: Recitovao joj stihove i nežno gledao

Brak Gagija Jovanovića i Branke Pujić sklopljen je pre tri decenije

Objavljeno:

Vrlo uzoran i skladan brak Gagija Jovanovića i Branke Pujić je. Glumački par venčao se pre tačno trideset godina na skromnoj ceremoniji i upravo tako je sve do skoro živeo, povučeno od sveta, u svom domu u Zemunu i povremeno u vikendici na Zlatiboru, gde je daleko od znatiželjnih fotoreportera i publike jedno drugome mogao da se prepusti.

Nažalost, poslednjih par godina poslovne obaveze supružnicima nametnule su drugačiji ritam, što je navodno uticalo na njihove navike pa i sam odnos. Svi spekulišu da je Brankino odsustvo sa premijere Gagijevog filma "Komedija na tri sprata" razultat nastupile udajenosti, pa i to što odmah nakon premijere glumac nije, po običaju, otišao kući, već je slavlje povodom uspeha nastavio u kafani sa kolegama.

Pio je, igrao i pevao dok je kraj njega sedela maloletna koleginica. Na iznenađenje svih glumac joj je uputio par stihova, pa i nežnih pogleda što je zabeleženo snimkom i fotografijom. Slike su naravno dospele u javnost koja se odmah zapitala kako će Branka reagovati na postupak supruga.

Brak Dragana Jovanovića i Branke Pujić nastavlja da intrigira medije, za šta je po svoj prilici zaslužno ponašanje glumačkog para.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:48

KAKO ĆE GAGI DOKAZATI DA JE RUŽO RUMENA NJEGOVA PESMA? Šefica odseka za autorska prava otkrila ŠTA je ključno za dokazivanje!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.