POJAVILA MU SE U SPOTU I NIKO NIJE ZNAO POZADINU ODNOSA: Čolić uspeo da SAKRIJE ljubav sa hrvatskom pevačicom
Foto: Dragan Kadić

niste znali!

POJAVILA MU SE U SPOTU I NIKO NIJE ZNAO POZADINU ODNOSA: Čolić uspeo da SAKRIJE ljubav sa hrvatskom pevačicom

Ljubav Zdravka Čolića iz osamdesetih bila je velika hrvatska zvezda

Objavljeno: 07:27h

Legendarni pevač Zdravko Čolić važio je sredinom osamdesetih godina, svakako i kasnije, za neumornog zavodnika a vezivali su ga za brojne dame javne scene ali jedno ime tada je posebno odskakalo pa su se mnogi pitali da li je ljubav Zdravka Čolića bila i njegova slavna hrvatska koleginica Doris Dragović. Takve tračeve podstakla je činjenica da se ova Splićanka pojavila u Čolinom spotu za pesmu "Ti možeš sve, al' jedno ne" što je već bilo dovoljno mnogima da posumnjaju da ta saradnja nije bila slučajna.

Ljubav Zdravka Čolića krila se tada u srcima mnogih dama, a sumnja da je Doris Dragović jedna od njih dodatno je rasplamsana činjenicom da su prilikom snimanja hita "Za milion godina" njih dvije baš stajali jedno uz drugo. Mnogo godina kasnije, međutim, Čola je objasnio šta se krilo iza ovih spekulacija.

- To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sećaš se?“ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti” a ljubav Zdravka Čolića kasnije je otišla u drugim pravcima.

1 / 3 Foto: Youtube printscreen

Bonus video:

01:23

ZDRAVKO ČOLIĆ ODBIO LEGENDARNU PESMU Kad je video da je propustio HIT tražio OVO! Ova žena napravila je LEGENDARNE NUMERE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.