DRAGANA MIRKOVIĆ U PUNOM GASU! Osvanule fotke iz noćnog provoda sa svetskom facom, da vidite samo šta RADE
Foto: Privatna arhiva

opustila se

DRAGANA MIRKOVIĆ U PUNOM GASU! Osvanule fotke iz noćnog provoda sa svetskom facom, da vidite samo šta RADE

Dragana Mirković u društvu slavnog glumca uživa u noćnom provodu

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, Dragana Mirković je svojim glasom osvojila ceo region, pa je tako nastavila da oduševljava i svoje prijatelje, a danas neki od njih pripadaju svetskim zvezdama filma.

Dragana je nedavno na svom Instagram profilu podelila video zapis na kojem uživa u noćnom provodu i svetskim hitovima sa poznatim holivudskim glumcem Žan Klodom Van Damom, dok igraju uz poznate stihove. Ona je uz video objavu napisala i poseban opis čestitatjući 62. rođendan poznatom glumcu rečima: "Želim ti najsrećniji rođendan dragi moj." Dok su sa osmehom igrali i uživali u proslavi.

Poznati glumac je Draganu upoznao preko njenog supruga Tonija Bjelića, pa su tokom godina oni postali vrlo dobri prijatelji, a često se i druže. Naime, oni su prošle godine bili zajedno u Monte Karlu u zajedničkom provodu, što je izazvalo veliku pažnju svetskih medija. Tom prilikom Žan Klod je na svojoj Facebook stranici podelio Draganin spot za pesmu "Zamena" i tim potezom oduševio svoje pratioce: "Draga Dragana ponosan sam da predstavim ovaj sjajni video sa tvojim divnim glasom. Šaljem ljubav tebi, Balkanu, celom svetu i tvom suprugu Toniju", napisao je svojevremeno poznati glumac.

Dok mu je Dragana zahvalila na tako lepom gestu rečima: "Hvala ti dragi prijatelju, učinio si me ponosnom i srećnom. Hvala tvojim fanovima na divnim komentarima".

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:14

Pogledajte kako je Dragana Mirković uredila svoj dvorac na praznik

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.