NIKOLIJA I RELJA POPOVIĆ TRENUTNO RASTAVLJENI! Vesnina ćerka objavila na mrežama da se nalazi u Americi
Foto: Nemanja Nikolić

promena!

NIKOLIJA I RELJA POPOVIĆ TRENUTNO RASTAVLJENI! Vesnina ćerka objavila na mrežama da se nalazi u Americi

Rastanak Nikolije i Relje potresao je celu porodicu

Objavljeno: 09:35h

Kako stvari stoje, pevačica Nikolija Jovanović sutra će svoj 33. rođendan proslaviti bez svog izabranika Relje Popovića, budući da se ćerka Vesne Zmijanac ovih dana nalazi u Njujorku dok je Relja ostao u Beogradu zajedno sa njihovim ćerkama Reom i Hanom. Rastanak Nikolije i Relje sigurno im je teško pao ali su oboje krenuli različitim putevima zbog posla, dok ih ista putanja na kraju ipak vodi zajedničkom domu.

Rastanak Nikolije i Relje, na svu sreću, potrajaće tek nekoliko dana za vreme boravka pevačice u Velikoj jabuci gde ona vreme provodi sa prijateljima i poslovnim saradnicima, poput stiliste Stefana Orlića, pa je po svoj prilici izvesno da je i Nikolija ovih dana zauzeta poslom, te da nije sve u provodu i turističkom obilasku "centra sveta". Ipak, bilo je vremena i za to, pa se pevačica pohvalila posetom Muzeju moderne umetnosti.

Pevačica je svojim fanovima poručila da ih tokom njenog sutrašnjeg rođendana čeka i malo iznenađenje, te da će tada objaviti delić njene nove pesme "Pilot", balade koja joj se posebno uvukla pod kožu. Možda je u Njujork otišla baš kako bi snimila spot ili promotivne fotografije za novu pesmu, a rezultati njenog rada "preko bare" biće poznati uskoro. Za to vreme, rastanak Nikolije i Relje ne treba da brine one koji cene ovaj par kao jedan od najskladnijih na domaćoj sceni jer oni uskoro nastavljaju baš tamo gde su stali.

Bonus video:

03:54

ZGODNA MAMA! NIKOLIJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE DRUGOG POROĐAJA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.