NIKADA NIJE PRIČALA O DETALJIMA! NEDA UKRADEN O ISKUSTVU SA GADAFIJEM: Spremio svileni šator i onda je ZAPEVAO
Foto: Printscreen

ko bi rekao

NIKADA NIJE PRIČALA O DETALJIMA! NEDA UKRADEN O ISKUSTVU SA GADAFIJEM: Spremio svileni šator i onda je ZAPEVAO

Ovo niste znali!

Objavljeno:

U novom izdanju kultne emisije ''Amidži šou'', Ognjen Amidžić dobrodošlicu poželeo je Aci Lukasu, Ivani Nikolić, Nedi Ukraden, Tončiju Huljiću, a društvo im je pravio i Petar Grašo.

U rubrici ''Intimne kuglice'', pevačica Neda Ukraden, bila je prva koja je probila led i odgovarala na škakljiva pitanja.

Prvo pitanje je otkrilo predivnu priču jednog od najvećih hitova pevačice, ali i detalje poznanstva sa Gadafijem pre više od deceniju.

Kada sam ja upoznala Gadafija, bilo nas je sto šest, bila je to neka kulturna delegacija. Kada nas je primio u taj neki veliki šator, koji je bio sjajan i svilen... Bilo je neko dvorište, neka njiva... Slušali smo dosta o njemu, a on dolazi kao neki ''beduin'', mi vidimo stvarno Gadafi. Imamo i sliku od tada, mi smo se zvanično i predstavljali tamo, a trema je bila baš prisutna... Govorila sam o sebi po nešto, otpevala sam deo mog najvećeg hita ''Zora je svanula'', a on je rekao da zna tu pesmu! Desilo mi se i sa zvaničnik koji je dolazio, takođe pevao i to mnogo dobro, a na kraju se ispostavilo da je studirao u Sarajevu, tamo oženio i uz tu pesmu upoznao ljubav svog života - otkrila je Neda.

1 / 4 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:09

OTIŠAO JE VELIKI PEVAČ: Neda Ukraden skrhana zbog smrti Marinka Rokvića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.