SRPKINJA KOJA JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE ODRASLA JE NA SELU: Komšije progovorile, kada dođe u rodni kraj KRIJE SE
Foto: Kurir Privatna Arhiva, Printscreen

niste znali!

SRPKINJA KOJA JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE ODRASLA JE NA SELU: Komšije progovorile, kada dođe u rodni kraj KRIJE SE

"Nekoliko dana bude sa ocem i baka Mirkom"

Objavljeno:

Ivana Slavković, poznatija kao Čeri Kis, jedna je od najvećih svetskih zvezda filmova za odrasle.

Ona je ovih dana posetila svoju rodnu Srbiju, pa je i na svom Instagram profilu podelila fotku na kojoj se vidi kako uživa uz domaći kajmak i ajvar.

Inače, Čeri je rođena u selu Šarlinac u blizini Niša, a kako bi se proverilo šta njene komšije danas misle danas o njoj, ekipa Kurira je posetila njeno rodno selo kod Doljevca. Kako se odmah primećuje, njena i očeva kuća je, vidi se još s ulice, domaćinska. Dvorište je puno ruža, uredno pokošen travnjak, doterana okućnica, a glavni čuvari su dva bela psića Buca i Dona. Oni prave galamu kad naiđu nezvani i zvani gosti.

U njenom selu mnogi kažu da je odavno nisu videli. A i kada dođe, tvrde, retko izlazi negde po selu.

- Ivana, kada dođe kolima, ne zadržava se dugo. Nekoliko dana bude sa ocem i baka Mirkom, i mogu da kažem da se ne usteže kada je u pitanju posao oko kuće. Vidimo svi da ona pomaže baki. Skoro su pekli rakiju dva dana, pa je još nešto pomagala, ne sećam se... U svakom slučaju, ovde niko lošu reč ne može da ima o njoj. Ona je odavno otišla odavde, pola sela ona i ne poznaje. Njen posao je nekada bio bauk za sve nas ovde, a sad... Sad šta smo se nagledali po televizijama, to je, bre, sad ništa. Koliko znam, ona se više i ne bavi tim poslom, nego posreduje u inostranstvu za filmska preduzeća - kaže jedan od komšija u njenoj ulici.

Ivana Slavković
foto: Privatna arhiva

Kako su nam takođe rekli, Ivana najviše vremena provodi u Nišu, pa smo i tamo pokušali da nađemo porno-zvezdu. Iako je ni tamo nismo pronašli, jedna njena poznanica otkrila nam je da Čeri ima dečka i da je sa njim stacionirana u Budimpešti.

- Čeri živi s dečkom u Budimpešti. On je di-džej iz Niša, baš se vole. Koliko znam, ona mnogo voli da dođe ovde na jug. I dalje se bavi snimanjem filmova, čula sam da ima i neku firmu za to - rekla je glumičina poznanica.

Podsetimo, Čeri je karijeru započela sa 18 godina u Budimpešti, a trenutno je mnogi smatraju jednom od najpopularnijih svetskih glumica u ovoj branši. Snima s najvećim producentskim kućama, najviše u Americi.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.