ŽENA NENADA JEZDIĆA DO DANA DANAŠNJEG NIJE USLIKANA: Krije je kao ZMIJA NOGE, a ozbiljna je LEPOTICA
Nenad Jezdić, Foto: Printscreen/youtube/Vrele Gume TV kanal

ljubav

ŽENA NENADA JEZDIĆA DO DANA DANAŠNJEG NIJE USLIKANA: Krije je kao ZMIJA NOGE, a ozbiljna je LEPOTICA

Kada su se venčali delili su samo jednu viljušku

Objavljeno:

Supruga Nenada Jezdića glumcu je rodila tri ćerke i sina i najzaslužnija je za porodični sklad i privatne i profesionalne uspehe.

Ko je i kako izgleda supruga Nenada Jezdića, Sara Jezdić svi bi voleli da znaju, a čini se da to nikada nećemo doznati ukoliko bračni par ovim tempom nastavi da intimu krije od medija.

Sara, naime, ni po čemu nije slična ženama drugih glumaca.

U potpunosti je posvećena brizi o glumcu, njihovo troje dece, ali i obrađivanju zemlje u selu Zabrdica, koju je Jezdić pre desetak godina nasledio. Povučena je, skromna i u širokom luku izbegava pojavljvanje u javnosti. Dramski umetnik je čak jednom prilikom šaljivo izjavio da mu je strogo zabranila da o njoj u medijima govori, što on par puta nije ispoštovao.

Nenad Jezdić
foto: Vladimir Šporčić

Upravo ti trenuci njegove slabosti otvorili su medijima vrata njegovog majušnog skrivenog porodičnog sveta. Naime, za potrebe jednog intervjua Nenad je otkrio da je njemu i Sari, koji su danas vlasnici hektara i hektara obradive zemje, destilerije i proizvodnje rakije, na početku braka bilo teško, ali da su kao i sve drugo i to prevazišli uz puno ljubavi.

- Kad smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to.Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od njega - rekao je ranije Nenad pa dodao:

- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim. Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - kazao je Nenad.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Osim što važi za divnog supruga, Jezdić je odličan i otac tri ćerke i sina koje vaspitava po principu svojh roditelja.

- Otac mi je svojevremeno rekao da od određenog trenutka deca u životu treba da dalje nastave sama i time se vodim. Ljudi su užasno postali skloni samouživanju. Posebno mladi ljudi. To je ono što kaže - lezi lebe da te jedem. Ne može. Ne ide, ne biva. Mora se raditi i stvarati. Moja deca, recimo, nisu takva. Oni su mi najveća podrška, da mi nije mojih, ne bi bilo ni mene. Uvek me prate, tu i tamo supruga i ja im uskratimo nekad neko zadovoljstvo, nekad preko svoje mere i svojih mogućnosti neke stvari isforsiram, ali ja verujem u sebe - izjavio je ranije glumac, čiji naslednici su jedan po jedan krenuli da se školuju u inostranstvu, a koliko mu nedostaju govori jedna njegova rečenica nedavno izgovorena:

- Vreme provedeno bez dece, a moglo je biti provedeno sa decom je trajno izgubljeno vreme, koje je otišlo u nepovrat - kazao je on.

Bonus video:

02:44

Decak

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.