MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ OTKRILA JEZIVE DETALJE SA DANAŠNJE OPERACIJE: Izvađeni su joj DELOVI TELA , svi otkrila
Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

haos

MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ OTKRILA JEZIVE DETALJE SA DANAŠNJE OPERACIJE: Izvađeni su joj DELOVI TELA , svi otkrila

Majka učesnice "Zadruge 6" oglasila se nakon ćerkine operacije i otkrila sve detalje, a kako je istakla, Aleksandri su ugrađeni novi silikoni

Objavljeno:

Aleksandri Nikolić pukao je silikon u grudima zbog čega je nekoliko dana trpela jake bolove u predelu grudnog koša, nakon čega je danas hitno operisana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Majka učesnice "Zadruge 6" oglasila se nakon ćerkine operacije i otkrila sve detalje, a kako je istakla, Aleksandri su ugrađeni novi silikoni.

- Danas sam konačno došla sebi, noćima nisam spavala samo sam gledala televiziju i pratila Aleksandru! Moje dete je danas operisano, izvađeni su implanti i urađeni su novi! Ne znam da li je povećala grudi, nisam pitala, jedino mi je bilo važno da sve prođe dobro i da ne trpi više jake bolove. Produkcija joj je pružila vrhunsku negu, zahvaljujem se što vode računa o mom detetu. Žao mi je što ne mogu da je vidim, to mi je jedino krivo, ali znam da o njoj brine tim stručnjaka, pa mi mnogo lakše - ispričala je Aleksandrina majka, Slovenka Lunis.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Slovenka ističe da joj pišu poruke Aleksandrini fanovi i da je teraju da otvori Instagram.

- Dosta ljudi mi piše, zvoni mi telefon svi se interesuju, nude pomoć i brinu! Fanovi me teraju da otvorim Instagram i da budem aktivnija, tako da ću uskoro zaista da ga otvorim - otkrila je Aleksandrina majka.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.