DETINJSTVO MU JE BILO PROTKANO RUŽNIM SCENAMA: Izgledali kao srećna porodica a nisu to bili,znate li ko je na slici
Foto: Printscreen Instagram

au!

DETINJSTVO MU JE BILO PROTKANO RUŽNIM SCENAMA: Izgledali kao srećna porodica a nisu to bili,znate li ko je na slici

Fotografija ovog glumca otkriva mnogo o njegovom detinjstvu

Objavljeno:

Možda je plava kosica pravi trag sa kojim treba da počnete sa rešavanjem misterije, a neka od pomoći takođe bude da glumac sa slike nije naš već dolazi pravo iz Holivuda. Uz plave oči koje ga i danas čine jednim od miljenika ženske populacije, možda ipak i nije tako teško zaključiti da se radi o slavnom glumcu Leonardu di Kapriju. Fotografija Leonarda di Kaprija jedna je od retkih koje otkrivaju detinjstvo ovog umetnika, a prema onome što otkrivaju podaci iz njegove biografije ono nije bilo nimalo idilično poput karijere koju je kasnije stvorio.

Naime, fotografija Leonarda di Kaprija otkriva i kako su ranije izgledali njegovi roditelji koji su se razišli kada je glumac imao samo jednu godinu, a ujedno je sin jedinac. Njegov otac je italijanskog i nemačkog porekla. Majčini roditelji su takođe bili Nemci. U nekoliko navrata Leonardo je izjavio kako se smatra polu Rusom, budući da su njegovi preci bili Rusi. Većinu detinjstva proveo je uz majku koja se često selila po Los Anđelesu i tražila nove poslove, živeli su u siromaštvu a glumac je u jednom intervjuu otkrio da je odrastao u opasnom kvartu punom dilera droge, te da je srećan što je uprkos takvim okolnostima nikada nije okusio.

Ime je dobio na zanimljiv način. Njegova mama je osetila pokret bebe Lea dok je u jednom italijanskom muzeju posmatrala sliku Leonarda da Vinčija. Holivudska zvezda sa majkom ima savršen odnos. Na pravi način se glumac zahvaljuje Irmelin Indenbirken na svemu što je uradila za njega. Irmelin je uz Lea na većini holivudskih manifestacija. Sve važne događaje u njegovoj karijeri ispratila je rame uz rame sa njim.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.