TRUDNA DRAGANA MIĆALOVIĆ POKAZALA STOMAČIĆ: Glumica iznenadila objavom, savršeno joj pristaje
Foto: Sonja Spasić

prelepa

TRUDNA DRAGANA MIĆALOVIĆ POKAZALA STOMAČIĆ: Glumica iznenadila objavom, savršeno joj pristaje

Trudna Dragana Mićalović pozirala je ispred objektiva

Objavljeno:

Igra sudbine i rola Une Hristić glumici Dragani Mićalović u već postojeću armiju fanova donela je brojno pojačanje koju je učinilo jednom od najpopularnijih domaćih mladih TV zvezda na društvenim mrežama, a kako to obično biva sa zvezdama tog kalibra, njihov privatni, a posebno emotivni život uvek zanima javnost.

Često se spekulisalo sa kim se Dragana Mićalović zabavlja te da li je ona emotivno ispunjena, a imajući u vidu da je dosta vremena prošlo otkako se lepa glumica u javnosti pojavila sa izabranikom, logičan zaključak je kako ona trenutno uživa u samoći. To je bio jedan od razloga zbog čega je glumičina fotografija sa stomačićem iznenadila pratioce, a vest da je trudna Dragana Mićalović izazvala je opštu pometnju.

Naime, Dragana je napravila selfi u ogledalu sa trudničkim stomakom u prvom planu, a budući da je u više navrata isticala kako joj je karijera na prvom mestu i da sa udajom i majčinstvom ne želi da žuri, potez talentovane dramske umetnice sve je iznenadio.

Ipak, jedan detalj koji su mnogi prevideli, a nameće se kao objašnjenje pomenute fotke jeste hešteg zahvaljujući kom se doznalo da je trudna Dragana Mićalović ustvari pozirala u kostimu napravljenom za potrebe snimanja serije “Igra sudbine”.

Iako u prvi mah zbunjeni, pratioci su nizali komentare u superlativu i svi se slažu kako Dragani lepo stoji trudnički stomačić, te da će zasigurno biti i lepa trudnica

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

04:01

NOGE KAO ŠERON STOUN, DRAGANA MIĆALOVIĆ U VRELOM IZDANJU! Glumica u nikad kraćoj haljinici, SEVNULA G*ZA a kamera sve snimila

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.