ČUVENA SNAJKA ŽAKE IZ "PORODIČNOG BLAGA" DANAS IZGLEDA DRUGAČIJE: Kako je moguće ovo?
Foto: Printscreen

prolaze godine

ČUVENA SNAJKA ŽAKE IZ "PORODIČNOG BLAGA" DANAS IZGLEDA DRUGAČIJE: Kako je moguće ovo?

Povukla se iz javnosti

Objavljeno:

Glumica Biljana Nikolić popularnost je stekla ulogom čuvene Žake u seriji "Porodično blago", a onda se povukla iz javnosti.

Biljana je u seriji igrala Žaklinu Žake Stojković, suprugu Tike Špica, kojeg je igrao Predrag Pepi Smiljanić, a ono što niko nije znao tokom snimanja serije jeste to da su njih dvoje navodno i u privatnom životu bili u vezi.

porodično blago
foto: Printscreen

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - rekao je jednom prilikom Predrag Smiljković.

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - istakao je glumac.

Porodično blago, Kafana Kod Mačka
foto: Printscreen/youtube/stevanone

Serija "Porodično blago" se prikazivala od 1998. do 2002. godine, a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojoj ljubavi prema leopard i tigar šarama na odeći.

1 / 3 Foto: Printscreen

Kada je serija snimana, u periodu od 1997. do početka dvehiljaditih, nema ko nije znao za ovu lepu damu. Ipak, njoj se život ispred kamere, makar kada je reč o medijskom nastupu, izgleda nije dopao. Posle "Porodičnog blaga" igrala je i u seriji "Agencija za SIS", a onda se posvetila samo pozorištu.

Nikolićeva je danas članica Kruševačkog pozorišta, iako živi u Beogradu. Ona danas ima 44 godine, majka je dvojice sinova i retko se pojavljuje u javnosti.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.