ŠTA SE DESILO SA SEVERINOM? Njena NAJNOVIJA FOTKA ŠOKIRA, oči joj se skoro NE VIDE, lice NADUVENO
Foto: Printscreen/HRT1

čudno

ŠTA SE DESILO SA SEVERINOM? Njena NAJNOVIJA FOTKA ŠOKIRA, oči joj se skoro NE VIDE, lice NADUVENO

- Ja sam se zaljubio u osobu koja je glumila. I dalje se osećam prevarenim emotivno, kao neki njen finansijski projekat

Objavljeno:

Pevačica Severina Vučković (50) nedavno je doživela pravu porodičnu dramu u kojoj je imala sukob sa sestrom Marijanom Vučković Popović, a sada se na društvenim mrežama pojavio njen snimak bez obrade i svi su videli da joj je lice potpuno drugačije.

S obzirom na to da Severina na fotografijama koje objavljuje na svom profilu na Instagramu uvek izgleda perfektno, te da i fotošop učini svoje, sada je objavila snimak u kom se vidi njeno lice u krupnom kadru i sve je zabrinula izgledom.

Pevačica na fotografiji i u snimku izgleda dosta drugačije i lice kao da joj je otečeno, dok joj se oči jedva vide.

Ona je nedavno nastupila u Austriji, a pre toga danima je bila glavna tema medija jer je intervju nedavno dao i njen bivši emotivni partner Milan Popović koji nije imao lepu reč za nju. On je, naime tvrdio da je pevačica imala česte promene raspoloženja, kao i da ga je ucenjivala i tražila da budu intimni:

1 / 6 Foto: Printscreen

- Posle šest meseci druženja odlučio sam da se razvedem od Severine zbog čestih promena raspoloženja koje ima. Kad sam rešio da se rastanemo, rekla je da je u drugom stanju. Shvatio sam da moram da ostanem sa njom, da ne prekida trudnoću - protiv toga sam. Sebi sam rekao da moramo da budemo roditelji, ali intimna veza nije bila moguća. Od 2011. godine mi se jesmo viđali družili, finansirao sam sve. Mi nikad nismo živeli zajedno, viđali smo se vikendima - počeo je Popović svoje izlaganje, pa nastavio:

- U junu 2013. imali smo situaciju, kada sam joj rekao da ova veza ne funkcioniše i tu je Severina histerisala, bili smo na Kipru. Posle tri nedelje, predložio sam joj roditeljski plan. U Dubrovniku smo se potom sreli i ona je rekla da ima milion evra kredita, i ja sam hteo da joj vratim taj kredit, i da nastavim da plaćam 10.000 evra alimentacije, ispiričao je kralj braka, pa je dodao da je da se oseća prevarenim kada je reč o Severini.

- Ja sam se zaljubio u osobu koja je glumila. I dalje se osećam prevarenim emotivno, kao neki njen finansijski projekat.

- Kada se dete rodilo, ja sam sve finansirao dok je održavala trudnoću u Splitu, bio sam uvek prisutan i na porođaju, želeo sam to dete i hteo sam da budem partner u roditeljstvu. Neko vreme je funkcionisalo dok nisu krenule ucene, ukoliko ne budem u intimnoj vezi sa njom da će mi braniti da uzimam dete. Govorila je da je za mene pametnije da se odreknem detete i da ću ga tako više viđati - tvrdio je "Kralj bakra".

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.