STANIJA PROGOVORILA O BEZOBRAZNIM PONUDAMA: Nudili joj TRAKTOR I NJIVU, a ovo je bio VRHUNAC
Foto: Marina Lopičić

hit

STANIJA PROGOVORILA O BEZOBRAZNIM PONUDAMA: Nudili joj TRAKTOR I NJIVU, a ovo je bio VRHUNAC

- Već 10 godina me pitaju kad će film - otkrila je Stanija i rekla da nikada nije snimala takve kako ona kaže filmiće i klipiće niti da ih je delila sa svojim momcima

Objavljeno:

Starleta Stanija Dobrojević priznala je da joj uživo niko nije nudio pare za intimne odnose, međutim, da je njen inboks prepun nepristojnih ponuda.

- Meni je to ko dobar dan. Svašta mi stiže, svi pitaju pošto, hoće da prodaju njivu, traktor, šta god treba - rekla je Stanija i otkriva da je jedno od najčešćih pitanja koja dobija kada će snimiti film za odrasle?

- Već 10 godina me pitaju kad će film - otkrila je Stanija i rekla da nikada nije snimala takve kako ona kaže filmiće i klipiće niti da ih je delila sa svojim momcima.

Stanija je sa gledaocima podelila zanimljivost koju je čula od bivšeg momka koji joj je rekao da je jedan njegov prijatelj tvrdio da je ona za novac bila kod njega na jahti, a da ju je on izbacio i ostavio bez dinara.

1 / 6 Foto: Printscreen

- "Ma važi, mene će neko tako da izbaci- rekla je samouvereno Stanija za "Kurir" i dodala da je bila na jahtama i slikala se, ali nikad za novac i zbog intimne odnose.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.