MIMI ORO SVI ZNAMO, ALI JEDAN PODATAK NIKO NE ZNA: Ovo je njeno PRAVO IME, niste ni SLUTILI
Foto: Print Screen Youtube/Cika Kure

zanimljivo

MIMI ORO SVI ZNAMO, ALI JEDAN PODATAK NIKO NE ZNA: Ovo je njeno PRAVO IME, niste ni SLUTILI

Misli da je se muškarci plaše jer je arogantna, a mogu da je osvoje samo oni koji su dobrostojeći

Objavljeno:

Mimi Oro je srpska starleta čije je pravo ime gotovo da niko ne zna. Rođena je 14.9.1991. godine u Jagodini. Ima starijeg brata Sašu. Javnosti se predstavila 2013. godine učešćem u emisiji „VIP 24“ u kojoj je polagala „prijemni ispit za starlete“. Govorila je o važnosti obrazovanja, ali nije znala da kaže kada je počeo Prvi svetski rat, koliko je 9 puta 6, gde se nalazi Kip Slobode, a gde Valjevo, šta je Sfinga, itd. Na pitanje: „Koja je najveća ptica na svetu?“, Mimi je odgovorila „Oro“ zbog čega je i dobila ovaj nadimak. Snimak je okačen na You tube-u i vrlo brzo je zabeležio milionske preglede, a Mimi je ostvarila svoju želju i postala poznata.

Mimi je diplomirala ekonomiju s desetkom na „Alfa BK“ privatnom fakultetu, smer računovodstvo i revizija… U budućnosti bi volela da radi u banci ili kao revizor. Javna ličnost kojoj se divi je Svetlana Ceca Ražnatović i smatra da je jedino ona VIP.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/mimi_oro_milica

Misli da je se muškarci plaše jer je arogantna, a mogu da je osvoje samo oni koji su dobrostojeći. Navodi da je njen adut pamet, a ne silikoni. Snimila je seriju obnaženih fotografija za magazin CKM.

Verujemo da će se mnogi iznenaditi, a njeno pravo ime je Mimi Oro.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.