JOVANA JEREMIĆ UGOSTILA SRPSKOG "KRALJA BAKRA" U JUTARNJEM: On izneo SKANDALOZNE TVRDNJE, gledaoci ZABEZEKNUTI
Foto: RTV Pink printscreen

AU KAKAV ŠOK!

JOVANA JEREMIĆ UGOSTILA SRPSKOG "KRALJA BAKRA" U JUTARNJEM: On izneo SKANDALOZNE TVRDNJE, gledaoci ZABEZEKNUTI

Milan Popović otvorio dušu

Objavljeno: 11:42h

Biznismen Milan Popović otvorio je dušu u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić i priznao sve o odnosu sa Severinom Vučković.

- Posle šest meseci druženja odlučio sam da se razvedem od nje zbog čestih promena raspoloženja koje ima. Kad sam rešio da se rastanemo, rekla je da je u drugom stanju. Shvatio sam da moram da ostanem sa njom, da ne prekida trudnoću - protiv toga sam. Sei sam rekao da moramo da budemo roditelji, ali intimna veza nije bila moguća. Od 2011. godine mi se jesmo viđali družili, finansirao sam sve. Mi nikad nismo živeli zajedno, viđali smo se vikendima. Posle meseca su krenuli nesporazumi svađe, uvek sam odlazio pre nego što bi svađa počela.

Milan Popović
foto: PRINTSCREEN/HAPPY, ANA PAUNKOVIĆ, Youtube

- Kada se dete rodilo, ja sam sve finansirao dok je održavala trudnoću u Splitu, bio sam uvek prisutan i na porođaju, želeo sam to dete i hteo sam da budem partner u roditeljstvu. Neko vreme je funkcionisalo dok nisu krenule ucene, ukoliko ne budem u intimnoj vezi sa njom da će mi braniti da uzimam dete. Da je za mene pametije da se odreknem detete i da ću ga tako više viđati.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

- Severina je tražila da joj vraćam kredit od milion evra i da joj dajem alimentaciju od 10.000 evra. Sve sam želeo da uradim da bih viđao dete. Moja je želja bila da dete odrasta uz majku, a ne neke treće osobe koje su se brinule o njemu. Poenta nije bila u novcu, nego da se ona tri meseca posveti detetu, da ne razmišlja o novcu. Mogla je da radi iz hobija zbog toga sam dao toliku alimentaciju.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.