SVEŠTENICI REKLI SLOBI DA OVO IME NIKAKO NE DAJE DETETU: Pevač progovorio ISKRENO o svemu
Foto: Damir Dervišagić

NISMO SE NADALI OVOME

SVEŠTENICI REKLI SLOBI DA OVO IME NIKAKO NE DAJE DETETU: Pevač progovorio ISKRENO o svemu

Na početku razgovora Radanović je pružio podršku koleginici Radi Manojlović

Objavljeno:

Popularni folker Sloba Radanović progovorio je o bebi koju očekuje sa suprugom Jelenom, pa otkrio da li je planirao da budućem nasledniku da ime po pokojnom ocu.

Na početku razgovora Radanović je pružio podršku koleginici Radi Manojlović i ispričao nemilici incident koji mu se dogodio tokom jednog od nastupa, a sve zbog razjarene obožavateljke.

- Na estradi su to normalne stvari. Takve ljude uopšte ne trebati uzimati za obiljno, njih to najviše zaboli. Imao sam neke neprijatne situacije, više komične. Ima tih fanova koji ne prezaju ni od čega kako bi došli do vas, mene. Uvek ponovim incident kada me je devojka gađala čizmom zato što nisam hteo da je poljubim u usta. Pratila me do auta, nisam mogao da udjem u autu. Nikad se nisam osetio ugreženo, niti je neko udario na moju karijeru, ali ovakve stvari kao što je Rada doživela, ja nisam do sada doživljavao - kaže Sloba.

Rada Manojlović
foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Spekulisalo se da je pevač znatno podigao cenu svog nastupa nakon letnje sezone, a sada je prvi put i o tome progovorio.

- Nije sad to neka drastična promena cene, jesmo dosta traženi. Ne volim da se frljam tim ciframa, pošto se mnoge kolege frljaju s tim. Jednostavno mene ti dijamanti itaj kičeraj ne dotiče uopšte. Mi pevamo za narod običan koji izdvaja poslednjih hiljadu, dve da plati da nas sluša - kaže pevač.

Kako je njegova lepša polovina, supruga Jelena treutno u drugom stanju, Sloba je otkrio da li joj podvlađuje i pomaže oko poslova.

- Njoj ni do sada nisam davao da mnogo radi, sad će biti još manje. Najserećniji sam jer je to svrha života, izgraditi taj stub, porodicu, nekog s kim ću imati šta da delim.

1 / 5 Foto: Printscreen/ Instagram/ slobaradanovic

Otkrio je i da li će biti strog otac, kao i kakav je prema Jeleninim sinovima.

- Baš ne znam za strogoću, moj tata je prema meni bio mnogo dobar. I kad želim da budem strog, ja to ne umem i sigurno ću ja biti popustljiviji.

Radanović je otkrio da je planirao da nasledniku da ime po pokojnom ocu, ali oktrio zašto je ipak od te ideje odustao.

- Razmišljao sma o tome, ali konslutovao sam se sa sveštenim licima i duhovnicima koji su mi preporučili da to ne bi trebao da uradim, već da dam neko drugo ime - kaže Radanović.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.