ONA JE ĆERKA VELIKOG SRPSKOG MOĆNIKA I NAPUSTILA JE FAKULTET: Mnogi ostanu FRAPIRANI kad čuju čime se BAVI
Foto: Zorana Jevtić

malo ko zna

ONA JE ĆERKA VELIKOG SRPSKOG MOĆNIKA I NAPUSTILA JE FAKULTET: Mnogi ostanu FRAPIRANI kad čuju čime se BAVI

Odlučila da krene da zarađuje

Objavljeno:

Sašina i Suzanina deca poznata su po tome da su skromna te da se retko pojavljuju u javnosti.

Međutim, ono što je poznato je da je Aleksandra (22) napustila fakultet i da je umesto da se školuje, odlučila da krene da zarađuje.

Ona je završila kurs za manikir i pedikir i trenutno je fokusirana na ulepšavanje žena.

Suzana Jovanović
foto: © ATA Images

- Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje - objasnila je ponosna majka za Alo!.

Aleksandra je za svadbu svog brata svoju dugu plavu kosu, ofarbala u crveno, a to se na prvi pogled nije svidelo njenoj majci, koja nije navikla na tako drastične promene.

1 / 6 Foto: youtubescreen

- Kada je trebalo da ide da se farba kod njenog frizera, rekla mi je samo "ja idem" i ja sam očekivala plave pramenove, pošto smo obe bile plavuše. Rekla mi je samo "videćeš kako ću da se ofarbam", uveče kada je završila farbanje, ona me zove da dođem po nju autom i ja dolazim, ona je već spremila telefon da snimi maminu reakciju. Ja u autu otvaram prozor, ne mogu da verujem da je to moje dete. Gledam kosa, duga, crvena i krećem da kukam. Upropastila si svoju kosu, prelepu zdravu, prirodnu. Ona mi je samo rekla "znala sam da ćeš tako da reaguješ, zato ti ništa nisam rekla", ali evo sad stvarno vidim da joj prelepo stoji. Nisam navikla na tako drastične promene. A Saša je odmah rekao, "Sole, prelepa si, ljubi te tata" - rekla je nedavno Suzana Jovanović na promociji brenda Sanje Kužet.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.