DA MOŽE JOVANA JEREMIĆ BI SPALILA OVE FOTOGRAFIJE: Bez ikakvih KOREKCIJA frapirala NACIJU (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

kakva promena!

DA MOŽE JOVANA JEREMIĆ BI SPALILA OVE FOTOGRAFIJE: Bez ikakvih KOREKCIJA frapirala NACIJU (FOTO)

Jovana Jeremić je sada ponovo je u centru pažnje, ali zbog izgleda.

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić često privlači pažnju javnosti smelim odevnim kombinacijama, ali i pričama da je zbog novog posla kupila stan, kao i da joj plata iznosi 2.000 evra.

Jovana Jeremić je sada ponovo je u centru pažnje, ali zbog izgleda.

Nedavno su na mrežama osvanule fotografije Jovane Jeremić iz emisije u kojoj je gostovala pre desetak godina kada je imala tamnu kosu i znatno tanje usne. U današnjem izdanju Jutarnjeg programa, obučena u svilenu haljinu i visoke potpetice, voditeljka je osim novih Adaktar obrva pokazala i punije usne.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram

Jovana je jednom prilikom gostovala na Pravnom fakultetu, koji je završila, gde je pričala o prostututkama, starletama i poštenju, a evo kako je tada izgledala.

Može se primetiti da se od tada Jovana Jeremić dosta promenila, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

Inače, Jovana tvrdi da nikada ništa nije radila na sebi, osim usana.

- Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - rekla je Jovana, a onda je otkrila i šta želi da promeni na sebi:

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

- Planiram da mastima dopunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno.

- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona, pa dodala:

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.